Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Лютий » 14 » ІЗ ПОТОКУ НОВИН

02:28
ІЗ ПОТОКУ НОВИН


Ректора нашого університету, заслуженого працівника освіти країни, доктора педагогічних наук, професора Олександра Шестопалюка обрано академіком Академії наук вищої освіти України.

***

12 команд класичних, технічних і педагогічних ВНЗ держави взяли участь у Х Всеукраїнському студентському турнірі з фізики. За підсумками змагань спеціальний диплом «За кращий результат серед команд педагогічних університетів» отримали студенти ІМФІТО В. Гладковський, Д. Рибак, А. Остапенко та М. Опольський. Перемогу в особистій першості здобув Д. Рибак, який був нагороджений дипломом ІІ ступеня. Керівник команди – ст. викладач кафедри фізики і методики фізики, інформатики, астрономії А. Недибалюк.

***

Кафедра хорового мистецтва та методики музичного виховання ІППМ провела олімпіаду з постановки голосу, в якій взяли участь 22 студенти. До уваги журі, яке оцінювало правильність звуковедення, чистоту інтонування, чіткість дикції, відтворення художнього образу та артистизм було запропоновано романси, жартівливі пісні, ліричні мелодії з кінофільмів. Найвищої оцінки в мистецькому поєдинку удостоїлась студентка 2 курсу М. Сітарська (викладач – І. Швець, концертмейстер – М. Червоній).

***

Методичні посібники «Таємниці словесної творчості» та «Диктантний алгоритм» майбутнім філологам презентував директор Качківської ЗОШ Ямпільського району М. Девдера. У цих виданнях учитель виклав свій оригінальний підхід до розвитку зв’язного мовлення учнів і формування їхньої грамотності.

***

Методичний семінар-практикум для майбутніх учителів-філологів провела кандидат педагогічних наук, викладач Бердичівського педагогічного коледжу Т. Бабійчук, ознайомивши їх із процесом виготовлення і можливостями використання відеоматеріалів на уроках української літератури.

***

У фінальній грі «КВН» на приз Вінницького міського голови, що відбулась в МПМ «Зоря» пальмову гілку першості здобула команда нашого університету «БезНа» (капітан – А. Андрущенко). У подарунок від очільника міста над Бугом В. Гройсмана переможці отримали ноутбук та диплом, а від вдячних глядачів – щирі усмішки та гучні аплодисменти.

Інформаційна служба «ST»


Категорія: Різне | Переглядів: 550 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0