Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Березень » 22 » Із потоку новин

01:35
Із потоку новин


Утретє відбулася регіональна конференція, присвячена питанням духовно-морального виховання молоді. Поважними гостями зібрання стали митрополит Вінницький та Могилів-Подільський Симеон, а також представники духовенства Вінницької та Хмельницької єпархій УПЦ та ГКУ. У вітальному слові владика Симеон підкреслив  значення співпраці педагогів та представників духовенства у процесі виховання молодого покоління. Студенти та викладачі виступили з доповідями на релігійну тематику. Об’єднував усі виступи мотив любові до ближнього.

Наприкінці конференції митрополит нагородив проректора нашого університету Олександра Криворучка архієрейською відзнакою та подякував за плідну співпрацю.

Наталя БАКСАЛЯР

***

Кафедрою журналістики розпочато місячник із здачі крові під гаслом «Стань донором – врятуй життя!». За перші кілька днів 10 студентів напряму підготовки «Журналістика» уже залишили в обласній станції переливання крові плазму та кров’яні тільця зі своїх організмів. Акція триватиме до 1 квітня, тож долучитися до неї зможе кожен небайдужий, хто має благородне серце і гарячу кров.

Власкор.

***

Інститут філології й журналістики обрав дівчину, яка буде представляти ІФЖ на конкурсі «Красуня університету–2012». Після дефіле у національному українському вбранні та трьох конкурсів: «Візитка», «Презентація страви», «Власний кліп» журі визнало кращою – студентку другого курсу напряму підготовки «Журналістика» Олену Калугіну.

Власкор

***

Свою красуню обрали в ІМФіТО. Корону завоювала студентка другого курсу напряму підготовки «Математика» Юлія Астаніна. Вона стала найкращою, заявивши про себе у конкурсах: «Візитка», «Ситуація» (кожна з дівчат, обравши навмання ситуацію, повинна була швидко знайти з неї вихід) та «Мій талант». Окрім корони переможниці, дівчина також отримала приз глядацьких симпатій.

Наталка ГЛОБЧАК

***

Поетичним промінчиком увірвався в стіни інституту філології й журналістики перший етап Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу на краще виконання творів Олени Теліги «Щоб далі йти дорогою одною…», організаторами якого виступила кафедра української літератури.

Під час творчої майстерні журі та гості поетичного змагання почули понад 20 різноманітних поезій видатної поетеси. Переможцями стали: Олена Іванцова та Тетяна Ільницька (1 місце),Алла Сабчук, Аліна Швець (2 місце), Олеся Дідик, Мирослава Смільська (3 місце).

Ольга КОСМИНА


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 550 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0