П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Грудень » 12 » ЯКЩО ЗІРКИ ЗАПАЛЮЮТЬ, значить – це комусь потрібно!

03:56
ЯКЩО ЗІРКИ ЗАПАЛЮЮТЬ, значить – це комусь потрібно!


Кажуть, що були часи, коли душа просилася у небо. Тоді бажання співпадали з можливостями, мрії – з реальністю, а любов – з вірою та надією. Минають роки, змінюються покоління, а разом з цим змінюються й запити. На щастя, незмінною залишається любов – любов до музики!

У випадку з нашим героєм – це величезний потяг до РЕП-культури. Значить так: відкриваємо в Інтернеті Вікіпедію й ознайомлюємося: «RAP – ритмічний речитатив, зазвичай читається під музику з важким бітом. Це один з основних елементів стилю хіп-хоп-музики. Виконавець репу називається репером, або більш загальним терміном – MC». Сьогодні ми знайомимося з представником цієї культури – Ігорем ЛАГУНОВИМ, студентом ОКР «спеціаліст» інституту іноземних мов, більш відомим серед молоді як The FLAME.

Послушайте! Ведь, если звезды зажигают –

 значит – это кому-нибудь нужно?

 Значит, кто-то хочет, чтобы они были?...

В.Маяковский

Талановитий, молодий, перспективний репер. Розпочав кар’єру в 2007 році в гурті «U-RIDERS», де виступав ще з чотирма однодумцями. Через три роки шляхи хлопців розійшлися. Розпочав працювати над сольною програмою. У цьому йому допоміг друг – біт-мейкер, а в минулому партнер по сцені – Віталій Грищук.

Згодом, псевдонім The FLAME став символічним, адже гарячим полум’ям він увірвався в світ шоу-бізу, а його треки стали факелом, який не тільки запалював серця, а й зігрівав душу. Ще однією родзинкою репера стали його власні тексти, сповнені переживань та особистого досвіду. Одні – запальні та збуджуючі, інші – спокійні та дещо меланхолійні.

Зараз готується до виходу у світ перший альбом, відзнято відеокліп «Светлые дни», який можна переглянути у мережі Інтернет.

Скажи кілька слів як проходили зйомки?

– Цей процес відбувався у Києві. Цього разу трішки відійшли від стандарту. Головним героєм був не я, а велике місто. Було дуже важко. На зйомки відводився тільки один день. Без проблем теж не обійшлося. Декілька кадрів відзняли у метро, а там, як ви знаєте, відеозйомку заборонено. Назвалися журналістами, сказали, що готуємо соціальну рекламу, хоча й не збрехали, бо кліп і справді буде перегукуватися з соціальним роликом. У відео хочемо показати з одного боку сірі будні великого міста, а з іншого – зміни, яких можна досягти, головне – повірити у світлі дні нашого життя.

– Як до твого вибору ставляться викладачі?

– Позитивно. Звичайно, підтримують. Хоча про себе не афішую. Одного разу на екзамені викладач, який бачив моє фото на вітрині бутіка, впізнав. На поблажку не розраховував, але відчував себе тоді значно впевненіше. Ще один випадок стався після того, коли брав участь у зйомці ролика для одного з телеканалів. Після того викладачка сказала: «Цього хлопчину не чіпайте. Він – зірка» (сміється).

– Чи потерпав від невдач?

– Був один момент, коли брав участь у кастингу «Квартал». На відбірковому турі виконував трек «Не все в этом мире продажно», написаний спеціально під гітару. Попросив друга зіграти його наживо. Це було великою помилкою. Я зовсім не чув гітари, тому збився одразу ж на вступі. Проте, все ж дочитав, навіть пройшов у наступний тур. Потім пояснили, що все через проблеми з апаратурою. Та цей інцидент став для мене уроком.

– Чого чекаєш від майбутнього?

– У першу чергу хочу завершити альбом, а вже потім отримати світове визнання (сміється). Успішно закінчити університет та побажати читачам вдалого складання зимової сесії. Працюйте, творіть та отримуйте задоволення від навчання.

Ось такі вони – представники «золотої молоді» нашого університету – талановиті й упевнені в собі, рішучі та сміливі.

Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Різне | Переглядів: 1035 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0