П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Квітень » 17 » ЮВІЛЕЙНА ВЕСНА ЗІБРАЛА ВИПУСКНИКІВ

20:33
ЮВІЛЕЙНА ВЕСНА ЗІБРАЛА ВИПУСКНИКІВ


Скільки б не промайнуло років ми будемо пам’ятати місце, де отримали знання, де в нас виховали найкращі людські якості та підготували до самостійного життя. А найголовніше – це місце, куди завжди захочеться повернутися – альма-матер.

Аби побачити своїх наставників, одногрупників, згадати перші досягнення, перемоги та поразки до інституту педагогіки, психології і мистецтв завітали випускники різних років. Вони зібралися разом, щоб відсвяткувати знаменну дату – 60-ліття з часу заснування факультету підготовки вчителів початкових класів.

Урочистий захід відкрила народна жіноча хорова капела, потім до слова запросили ректора Вінницького педуніверситету, доц. Наталію Лазаренко. Вона привітала всіх присутніх із ювілеєм, згадала корифеїв факультету, вручила грамоти й подяки людям, які зробили вагомий внесок у розбудову цього структурного підрозділу.

– Я на факультеті навчався із 1961 року. Тоді нас називали «промокашками», можливо, й жартівливо, але ми довели всім, що не найгірші. Ми започаткували такі заходи як посвята в студенти факультету, осінній бал першокурсників, першими організували зустрічі з випускниками, запровадили змагання КВН. Ніхто в місті цього й не знав, а у нас було таке, – згадує студентське життя випускник Дмитро Джура.

Ще однією приємно звісткою було те, що Н. Лазаренко пообіцяла подарунок теперішньому інституту педагогіки, психології і мистецтв від ректорату у вигляді оргтехніки. Заступник декана-директора, доц. Вікторія Імбер побажала присутнім незабутніх зустрічей, радісних моментів та щасливих миттєвостей у житті.

Упродовж двох годин студенти й гості насолоджувалися милозвучними співами й запальними танцями у виконанні учасників художньої самодіяльності. Після закінчення концерту випускники, студенти та викладачі інституту ще довго згадували славне минуле альма-матер.

Ірина НЕТРЕБСЬКА


Категорія: Витоки | Переглядів: 419 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0