П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Квітень » 17
У «ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ» СВОЇ УМОВИВОДИ

Фейлетон

Цікаві люди – покупці! Останнім часом їм абсолютно нереально вгодити. Все частіше  у магазинах можна почути, що підприємці та державні діячі  з глузду з’їхали: хочуть, аби простолюди повмирали з голоду і холоду! Ніби їх зарплати не дозволяють задовольняти їх потреби!

А все тому так, що вони (покупці-простолюди) немислячі ...
Читати далі...
.

 

ЗАГОВОРИ, ЩОБ Я ТЕБЕ ПОБАЧИВ

Як зазначають мовознавці, одним із суттєвих показників людської шляхетності є культура мовлення – поняття не тільки лінгвістичне, а й психологічне, педагогічне, естетичне та етичне. Наприкінці березня студенти 4 курсу інституту філології й журналістики провели лінгводидактичне ток-шоу «Заговори, щоб я тебе побачив».

Темою програми став «Мовний портрет сучасного студента». Ведучі Анастасія Думанська то Ольга Черкевич провели низку конкурсів, котрі кожному згодяться на практиці. Як належить телевізійним розважальним програмам, не обійшло ...
Читати далі...
.

 

ВСЯ НАДІЯ НА КОЛОДІЯ

Колодій – одне із православних свят, яке відзначається упродовж тижня. Це обряди, пов’язані із проводами зими та зустріччю весни. За традицією у ці дні влаштовуються різноманітні народні гуляння.

Відзначали прихід весни, сонця та світла й студенти нашого ВНЗ. Фольклорно-етнографічний колектив «Душі криниця» під керівництвом Катерини Пірус, учасники секції психодрами та дослідження національних архетипів (функціонують при лабораторії психологічного консультування та психокорекції) продемонстрували усім присутнім, як наші предки славили Колодія. ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНИЙ ЩОДЕННИК

Змагання з баскетболу між командами Вінницького педуніверситету та транспортного коледжу відбулися у спортивному залі ВДПУ.

Впевнену перемогу з рахунком 61:31 здобула команда педагогічного. Неабияку активність під час змагання проявили студенти: Вадим Ковальов, Максим Кобилянський та Олексій Немикін, а також тренер – Ярослав Бондар.

Вікторія ГУМЕНЮК

***

...
Читати далі...
.

 

ЮВІЛЕЙНА ВЕСНА ЗІБРАЛА ВИПУСКНИКІВ

Скільки б не промайнуло років ми будемо пам’ятати місце, де отримали знання, де в нас виховали найкращі людські якості та підготували до самостійного життя. А найголовніше – це місце, куди завжди захочеться повернутися – альма-матер.

Аби побачити своїх наставників, одногрупників, згадати перші досягнення, перемоги та поразки до інституту педагогіки, психології і мистецтв завітали випускники різних років. Вони зібралися разом, щоб відсвяткувати знаменну дату – 60-ліття з часу заснування факультету підготовки вчителів початкових класів.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0