П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Грудень » 12 » КОХАННЯ ONLINE ІЗ ЗАПАХОМ ЯЛИНИ

03:30
КОХАННЯ ONLINE ІЗ ЗАПАХОМ ЯЛИНИ


Життя –  річ не проста, та деколи зовсім незрозуміла. Щодня можуть трапитися події, які неможливо передбачити, або хоча б зупинити. Юнацький вік багатий на подібні ситуації, які перевертають твоє життя  з ніг на голову. У 90  випадків причиною цього є перше кохання.

Промінь сонця зазирнув у розмальоване зимовим інеєм віконце, лагідно торкнувся до юних щічок Асі, яка солодко дрімала. На годиннику 7.30, отже, потрібно прокидатися та швиденько збиратися до школи. Розпустивши русяве волосся та підфарбувавши вуста, дівчина побігла на уроки. Поспішала, бо вважала, що запізнюватися було б недоречним для випускниці. День промайнув доволі швидко і яскраве грудневе сонце, зайшовши за обрій, заховало останні промені.

Кожного вечора, впоравшись зі всіма справами, Аська годинами сиділа за своїм комп’ютером, спілкуючись з друзями. Одного разу вирішила пошукати людей, які допоможуть та розкажуть про правила вступу до університету, адже перед дівчиною стояв вибір майбутньої професії.

Ася написала декільком людям – відповів лише один хлопчина. Того вечора її життя змінилось назавжди.

Молоді люди спілкувалися кожного дня, не уявляючи як жили один без одного раніше. Аська якомога швидше бігла зі школи, щоб відписати  на нове  повідомлення від Єгора. Він шукав чергову романтичну мелодію, яка  ввечері з’являлася на стіні Аськиної сторінки в соціальній мережі. Також було цікаво спостерігати за  статусами, від яких віяло солодким ароматом закоханості. Для них не було важливо, що за вікном потріскує мороз та падає білий  передноворічний сніг. Адже від одного надпису online на серці ставало гаряче. У них був свій світ, що вміщувався на екрані монітору.

Грудневі дні пролітати з шаленою швидкістю. Прийшов день народження Єгора, йому виповнилося двадцять. Ася була далеко від нього, а тому подарувала коханому вірша та прості щирі побажання. Той вечір хлопець провів зовсім з іншою дівчиною…

Новорічну ніч Єгор та Ася зустріли разом, хоч знову на відстані. Під час листування дівчину забрали друзі на прогулянку і вона не відповіла хлопцю на одне з його повідомлень… Тоді вперше в його душі випав сніг.

Проходив час. В їхньому житті трапилося щось незрозуміле: Єгор забув все, що було між ними. Неначе у казкового Кая, серце Єгора стало кам’яним та холодним. Що тоді трапилось, Аська так ніколи й не дізнається.

На початку весни, з останньою кригою, що стрімко неслася схилами річок, розтануло їхнє кохання online.

 У вересні дівчина вступила до університету; тепер зустрічає Єгора майже кожного дня, але з його вуст ні слова. 12 грудня – річниця їхньої незрозумілої історії, що не мала надії на продовження.

І жодного повідомлення від нього вона більше ніколи не отримає.

Але те відео, яке Єгор зробив на їхню маленьку річницю, коли вони спілкувалися місяць, Ася перегляне ще не один раз... Наприкінці було написано «Далі буде...». Вона скаже пошепки: «Ні, не буде...». Погляне у віконце, де з небес, на яких обрали її долю, тихо падає білий та чомусь вже торішній сніг...

Анастасія ЯРЧУК


Категорія: Різне | Переглядів: 552 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0