Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 3 » КРАСА – ЦЕ СВІТЛО В СЕРЦЯХ

22:59
КРАСА – ЦЕ СВІТЛО В СЕРЦЯХ


Хоч за вікном усе ще вкрито сніжною ковдрою, за щічки пощипує морозець, а руки аж ніяк не хочуть визирати з теплих рукавиць – у душі кожного вже давно розцвітає весна. Ця пора року переповнена неймовірною свіжістю, барвистістю та енергійністю. Можливо, саме тому стало традицією у нашому ВНЗ у перший день весни проводити конкурс «Красуня університету».

Цьогоріч, у конкурсі взяли участь семеро найвродливіших студенток, які представили свої інститути та факультет. Дівчата співали пісень, танцювали, жартували і малювали – усе це в конкурсах «Самопрезентація» та «Мої таланти». Найбільш захопливим було дефіле у літньому вбранні та вечірніх сукнях. Між виступами конкурсанток присутніх розважали співаки, музиканти й танцюристи Олександр Остаповець, Олег Ткачук, Олександр Буга, Ярослав Бистрицький та Діана Подолянчук.

Серед усієї краси важко було визначитися, хто ж отримає почесний титул «Красуня педуніверситету-2013», бо дівчата виявилися вродливими й дуже талановитими. Журі та суддівська колегія, студенти-активісти ВДПУ, пильно стежили й оцінювали кожен виступ конкурсанток. І після того, як красуні показали свої таланти, граційно й спокусливо «продефілювали» сценою, підморгуючи юнакам у залі, та заховалися за кулісами в очікуванні результатів, журі взялося рахувати бали.

Нарешті настала найочікуваніша мить – присвоєння титулів та вручення подарунків. «Міс Елегантність» – Маргарита Голота (Інститут фізичного виховання й спорту), «Міс Чарівність» – Людмила Тхор (природничо-географічний факультет), «Міс Грація» – Вероніка Українець (Інститут історії, етнології й права), «Міс Ніжність» – Анастасія Гур’янова (Інститут математики, фізики і технологічної освіти), «Міс Фантазія» – Дар’я Горобчук (Інститут філології й журналістики). Титулe «Віце-красуня» удостоїлася Вікторія Билініна (Інститут іноземних мов). «Красунею ВДПУ-2013» стала студентка Валерія Заріцька (Інститут педагогіки, психології та мистецтв).

Наталі ВОЗБРАНЮК


Категорія: Дзеркальце моє, скажи... | Переглядів: 718 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0