Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 12 » ЛІЛІЯ СТОЙКО: «ДОРОГУ ЗДОЛАЄ ТОЙ, ХТО ЙДЕ»

16:27
ЛІЛІЯ СТОЙКО: «ДОРОГУ ЗДОЛАЄ ТОЙ, ХТО ЙДЕ»


Для кожного з нас школа – друга родина. Майже половину життя проводимо в рідних стінах, де оточені людьми зі спільними інтересами, мріями та бажаннями. Однокласники стають рідними, немов брати та сестри. Серед них знаходимо справжніх друзів, які завжди крокуватимуть поруч. Учителі ж, люди старші та мудріші, допомагають день за днем пізнавати світ. Дають мудрі поради і настанови, навчаючи не лише фаховій дисципліні, а й життю.

Свого класного керівника – Лілію Стойко з гордістю називаю другою мамою. Це не просто гарна і вишукана жінка, а й чуйна та добра людина. Лілія Миколаївна не схожа на інших учителів. З нею завжди можна завести відверту розмову, довіривши свої таємниці. Будьте певні: вас вислухають та дадуть гарну пораду.

Народилася Лілія Миколаївна 17 червня 1963 року в місті Бердичів. Дитинство провела в Житомирі. Незабаром переїхала до Вінниці, де закінчила школу №15. Після навчання працювала на заводі «Термінал». А вже у 1982 році вступила до Вінницького державного педінституту на історичний факультет.

Роки навчання згадує з посмішкою. З її слів можна зрозуміти, що у всі часи студенти залишаються дотепними та винахідливими. Серед викладачів Лілії Миколаївні найбільше запам’яталися О. А. Коляструк та П. І. Хавлюк, з яким студенти не раз їздили на археологічні розкопки.

У 1986 році закінчила інститут та почала працювати в загальноосвітній школі №4 ім. Д. І. Менделєєва, де викладає й нині. Лілія Миколаївна сповна віддається роботі, незважаючи на негаразди, з посмішкою говорить, що любить свою професію та школу. Не тільки навчає дітей історії, а й дає можливість торкнутися історичних пам’яток під час подорожей куточками рідної країни та за кордоном. Учні дуже полюбляють їздити на екскурсії, це завжди весело і пізнавально. Та й сама Лілія Миколаївна не уявляє свого життя без подорожей, побувала майже в усіх куточках України та багатьох містах Європи. Обожнює Венецію та Прагу, але душа завжди лине до українських Карпат. Бо тільки на рідній землі можна відпочити тілом і душею.

Лілія Миколаївна – надзвичайна людина. У ній поєднуються краса та оригінальність, розум та творчість, доброта й серйозність. Вона живе з великою любов’ю у серці, з любов’ю до рідної країни, до своєї роботи та родини.

Ольга ДІДИК


Категорія: Обличчя | Переглядів: 414 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0