Четвер ,16.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Лютий » 14 » МАСКИ Й ОБРАЗИ ЛЮДСЬКОГО ЩАСТЯ

01:52
МАСКИ Й ОБРАЗИ ЛЮДСЬКОГО ЩАСТЯ


Чоловіче та жіноче щастя у кожного своє. Важко щось стверджувати однозначно, адже всі люди різні. Багато залежить від виховання, оскільки на його основі формуються життєві цінності представників обох статей.

Для  більшості  чоловіків щастя – це своєрідна  можливість реалізувати себе як успішного бізнесмена, зробити правильний вибір стосовно своєї  долі. Для когось – зустріти  кохання  свого життя, створити всі умови  для забезпечення комфорту своєї майбутньої сім’ї. Отже, для сильної статі необхідне досягнення успіху. Неважливо, в якій сфері успішний чоловік, важливо, щоб заслуги виділяли його із загального тла.

Однак не буває правил без винятків. Є люди, які завжди  й  у  всьому ідуть  всупереч  стереотипам  та  загальноприйнятим  догмам.

У жінок спостерігається подібна ситуація. Проте їм необхідно ще декілька елементів: бути коханою, жаданою, потрібною. Високо цінують вони спокій у домі, виховання дітей, прагнуть бути берегинями сімейного вогнища та хорошими господинями, мати коханого чоловіка та зберігати  психологічну гармонію.

Жінок  можна  поділити на такі категорії :

 «Cекс-символ» (або «Барбі») – це жінка з ідеальним тілом і приголомшливою зовнішністю, яка користується неабиякою популярністю у чоловіків. Шалені гроші – візитна  картка її солодкого, розкішно-епатажного життя. Обранець обов’язково повинен їй відповідати: якщо не зовнішністю, то товщиною гаманця. Відпочинок на Мальдівах, останній  випуск  брендового автомобіля, одяг  від  «Dolce&Gabbana», фірмова косметика, дорогі парфуми, спа-салони, фітнес-клуби, манікюр, престижні перукарні  потребують  спонсора, який оплачуватиме   кільканадцять тисяч  доларів...

 «Покірне  ягня» – відсутність макіяжу, ледь помітна посмішка… Охайна, розумна, безхарактерна жінка, яка надто сильно кохає свого чоловіка, фактично живе його життям, не має право голосу в сім’ї, бо лідером виступає чоловік. Увесь час старається  догодити йому, потурає у всьому. Словом, навіки приречена «рабиня».

 «Відчайдушна домогосподарка» – природна  красуня, володіє пишними формами;  має наполегливий  характер, цілеспрямована, креативна, здатна догодити чоловікові. При цьому не підкорюється, а підкорює. Вона – вірний друг, дбайлива мати, кухар, хатня робітниця та коханка!

«Амбіційне стерво»  на вигляд – фарфорова  лялька зі скляними очима. Енергійна, оптимістична, горда, любить бути першою в усьому. Безжалісна до того, хто стоїть на шляху досягнення мети. Принципова, амбіційна, граціозна, залізна леді. У партнери переважно обирає «жонатиків».

 «Пасивний брейкет». Ефектна маска – запорука  прояву її  характеру. До певної міри неактивна стосовно оточуючих і навіть до власного обранця. Чоловік для неї слугує опорою, муляжем для створення штучного  власного «я».

«Обопільний  стайл» – жінка, яка має своєрідні «дві сторони медалі». Її життєве кредо: «завжди в центрі уваги». Пліткарка, «cвітська левиця», розкута, з  розвиненим почуттям власної гідності. Ерудована особистість. З чоловіком – непередбачувана, корислива, самовпевнена. У стосунках надає перевагу кільком партнерам.

«Сором’язлива цукерка» – симпатична дівчина, яка подобається багатьом. Про неї часто кажуть «мрійниця», «фантазерка». Вона – добра душею, м’яка, лірична, приємна у спілкуванні, цікава особистість, найкращий друг, сентиментальна, врівноважена, щира. Її важко завоювати.

«Холодний верх слави» (або «фурія на мітлі») – ця особа знає собі ціну! Такий тип жінок уособлює завзятих кар’єристок. Їй не потрібні гроші чоловіків – вона заробляє їх сама! Ділова, енергійна, сувора, незалежна, має гострий розум. Простежується зарозумілість і надмірна самостійність. Може чудово обійтися без чоловічої підтримки. Завжди платить сама за себе. Ключ до розуміння її натури полягає в тому, що вона прагне все контролювати.

«Формат XXI століття» – жінки, що зламали застарілі стереотипи і сьогодні пишаються своєю  оригінальністю. Вони виходять на передній план у бізнесі, політиці, спорті і т.д. Часто спостерігаємо таку картину: жінка утримує чоловіка, а він виконує всю хатню роботу, дружина майстерно лагодить авто, а її коханий готує в цей час неперевершений обід. Ось такий парадокс, сформований на реаліях сьогодення!

Переходимо до поділу чоловіків на категорії:

«Sexy-boy» – спокусливий покидьок, мажор, який не має комплексів, робить те, що йому заманеться. Серцеїд, використовує жінок (дівчат) заради власної втіхи, самозакоханий, егоїстичний. Використовує секс як інструмент шантажу.

«Superman» («Бетмен») – мужній красень, готовий прийди на допомогу милій. Любить перемагати та бути у центрі уваги. Має вольовий характер, отримує задоволення, коли його вихваляють та цінують нарівні із золотом.

«Ласий шматочок» – мрія багатьох жінок. Зрештою, коли чоловік ладен для вас «гори звернути», «кинутися і у вогонь, і у воду», словом, зробити будь-що – охочих на цей «шматочок персика» з’явиться чимало!

«Sportsman» (або «підпільні Клички»). Як ви уже здогадалися, йдеться про спортсмена. Зваблива зовнішність, шикарна конституція тіла, такий собі енерджайзер. Жінки для нього – чергова перемога, яка легко здобувається, а після цього потрапляє на смітник! Такий собі марафон любові.

«Синдром добродія» – таким потрібно народитися. Категорія чоловіків, у яких м’який характер, золоте  серце та добра душа. Вони обожнюють свою дружину, як правило, старанні господарі, гарні батьки.

«Краватка люті» – сталевий характер, чітко окреслена зовнішність, кулак, як «молот». Любить дисципліну, має схильність до випивки та інших поганих звичок. Жінка з ним не завжди щаслива, бо частенько потрапляє під його поганий настрій.

«Меценат» – успішний бізнесмен, який майже не буває вдома. Дружина його завжди самотня, зате оточена розкішшю грошей та подарунків, якими він відкуповується. Часто страждає через невірність обраниці та відсутність щастя.

 «Показовий сім’янин»приклад для багатьох чоловіків! Турботливий, націлений на добробут і благополуччя  своєї родини.

Отож, знімаючи досліджуваний об’єкт зі скельця мікроскопа, можна сказати: у декого юшка пересолена, а в когось перли дрібні, а хтось обмежується поверхневими механіко-фізичними маніпуляціями… Повинно бути щось більше, ніж просто «фізика тіл»!

Інна   ЖМУРКО


Категорія: Різне | Переглядів: 565 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0