Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Квітень » 3 » МИ – «ОДРУЖИЛИСЯ»!

22:52
МИ – «ОДРУЖИЛИСЯ»!


 «Владою наданою мені, до півночі 14 лютого, оголошую вас чоловіком та дружиною» - девять разів пролунало в стінах профкому, який в День всіх закоханих перетворився на студентський РАЦС.

Одні пари згуртувалися у веселі компанії, інші, обіймаючись, стояли осторонь. Помітне хвилювання та напруження зростало щохвилини. Нарешті настав час і перші «наречені» під марш Мендельсона урочисто переступила поріг зали церемоній. Дівчатам одягали фату та вручали весільний букет. За бажанням «молодята» запрошували свідків та обмінювалися обручками. Десь пролунало веселе: «А де ж шампанське?» і чиясь жартівлива відповідь: «Нема стипендії – нема шампанського!».

Серед закоханих були і такі, до яких бажання одружитися прийшло зовсім несподівано. Так, Голубенко Вадим (ІФВіС), оформляючись в профілакторій, невдовзі повернувся сюди зі своєю другою половинкою Рябцун Мирославою (ІППМ), але уже до студентського РАЦСу.

– Виникло бажання хоча б на один день відчути себе жонатим. Уявляв, що це моє справжнє весілля. Все-таки щось у цьому є, – зізнався студент.

А ось Стратій Олександра (ІМФіТО) та Коломійчук Наталю (ІМФіТО) познайомили батьки, тому хлопець жартував, що одружитись його «Теща змусила».

– Не слухайте його! – весело штурхає юнака Наталя. – Просто коли ми вперше зустрілися, то зрозуміли, що більше один без одного не зможемо. А таке дійство – чудова можливість зміцнити наші стосунки.

Поліщук Павло (ІІЕП) та Михайлова Тетяна (ПГФ), зустрічаються уже 10 місяців. На запитання «Чому вирішили «одружитись»?» відповіли:

– Поки студенти – потрібно все спробувати. Хвилювалися мов перед справжнім весіллям: емоції переповнювали, серця виривалися з грудей… Це просто «Вау!»

Неочікувану відповідь дав на це ж запитання закоханий у свою одногрупницю Кравчук Інну (ІМФіТО) Кононов Денис (ІМФіТО):

– Моя кохана – староста, а скоро буде сесія! – сміється. – А насправді «одружуємося» тому, що я Інну дуже люблю.

З часом «наречених» ставало все менше. Залишаючи зал церемоній, хтось ішов одразу святкувати, а когось чекала п’ята пара.

– Ну все побігли, а то уже запізнюємось!

– Дай-но мені свідоцтво! Хто головний в сімї? – стихало в майже опустілому коридорі.

Акція «Кохаєш? – Одружись!» уже стала доброю традицією та невідємною частиною проведення дня Св. Валентина. Заступник голови профкому Олена Петрівна Граматович пояснює:

– Міцна сімя – запорука щасливого одруження. Акція спрямована на те, щоб сучасна молодь зрозуміла, що одружуватися не так уже й страшно. Адже одруження – це логічний розвиток почуттів, крок до сімейного життя. Приємно було дивитись, як закохані пари схвильовано трималися за руки. Для кожного з-них це не розвага, а символічне весілля, після якого, вони з гордістю зможуть сказати: «Ми – одружилися!».

Юля МЕЛЬНИК


Категорія: Потаємне | Переглядів: 575 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0