Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 4 » "МИ ТАЛАНТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"

14:26
"МИ ТАЛАНТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"


Справжня весна завітала 2 лютого до Мистецького центру ВДПУ імені Михайла Коцюбинського, адже в межах мистецького проекту ВДМШ№1 і факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв педуніверситету «Майбутнє твориться сьогодні» відбувся грандіозний концерт обдарованих вихованців музичної школи №1 «Ми таланти твої, Україно!»

Учні вражали своєю вправністю, харизматичністю й артистичністю. Зі сцени лунали твори великих і славетних композиторів А. Моцарта, М. Лисенка, С.Рахманінова, В. Біберга, Д. Бортнянського тощо. Із вітальним словом до присутніх звернулася ректор університету Наталія Лазаренко: «Сьогоднішній день знаменний тим, що ВДПУ підписав угоду з Вінницькою дитячою музичною школою №1. Відтепер будемо спостерігати за новими зірочками, які будуть запалюватися на нашій сцені, за працею дорогих колег і, звичайно, до неї долучатися. Наші студенти зможуть проходити педагогічну практику в дитячій музичній школі №1. Це перша угода із закладом такого профілю. Проект «Творимо майбутнє України» стане початком великого шляху. Переконана, що серед талановитих вихованців Вінницької дитячої музичної школи №1 є наші майбутні студенти. Це велика честь співпрацювати з Вами і споглядати як ростуть і розвиваються справжні професіонали своєї справи!».

Директор Вінницької дитячої музичної школи №1 Тетяна Бурдейна-Публіка зауважила: концерт не даремно називається «Ми таланти твої, Україно», адже близько 800 обдарованих учнів навчається сьогодні в музичній школі. Попереду багато роботи, оскільки треба розкривати ці таланти та потурбуватися про їхнє майбутнє. Також Тетяна Василівна подякувала ректору за можливість співпрацювати, оскільки ця угода – хороший фундамент для майбутнього.

У концерті взяли участь близько 300 талановитих дітей нашого міста. Для присутніх грали, співали й танцювали лауреати, володарі Гран-прі, дипломанти та призери численних конкурсів. Затамувавши подих, публіка уважно й захоплено споглядала за кожним рухом виконавців. Звідусіль долітали вигуки: «Браво!».

Музика, що звучала у виконанні юних дарувань, надовго залишиться в серцях глядачів. Переповнений зал став доказом того, що нині люди повертаються до класики, цінують і розділяють майбутнє нової української культури. Такий проект – це ініціатива, покликана об’єднати два потужних заклади і допомогти дітям одержати визнання їхнього таланту як на національному, так і на міжнародному рівнях.

Концерт ще раз закцентував увагу на тому, що маємо багато талановитих й обдарованих дітей і потужні навчальні заклади, які допомагають розвивати творчий потенціал молоді, котра вражає своїм високим професіоналізмом, працею та майстерністю. Творче майбутнє України в надійних руках!

Катерина ЗУЛІНСЬКА


Категорія: Музика | Переглядів: 378 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0