П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 04
ЧИ Й СПРАВДІ НЕОБХІДНО, ЩОБ ЖІНКА БУЛА МУЖНЯ?

Цікаве спостереження: в історії, особливо найдавнішій, чоловіки не часто змінювали світ, перевертали з ніг на голову. Вони зазвичай доповнювали його чимось новим, цікавим, корисним. Якщо ж трапляється ім’я жінки, то, як правило, з ним пов’язані події, що внесли серйозні зміни, зламати систему. Причому наслідки були як позитивними, так і негативними.

Життя жінки наповнено заздрощами, інтригами, підступами. Кожна видатна представниця прекрасної частини людства в історії – майже завжди біла ворона серед сучасників. Інші заздрять їй, бо не можуть дорівняти ...
Читати далі...
.

 

ПАМ'ЯТІ ЗНАНОГО МАТЕМАТИКА

Кафедра алгебри і методики навчання математики Вінницького педуніверситету разом із  випускниками фізико-математичної гімназії №17 міста Вінниці підготувала книгу «З любов’ю до людей та математики», присвячену памяті Заслуженого вчителя України В’ячеслава Андрійовича Ясінського.

Книга містить різні матеріали про творчий шлях уславленого вчителя математики, доцента Вінницького педагогічного університету; спогади про нього друзів, колег. У виданні зібрано ...
Читати далі...
.

 

ОБЛАСНА ОЛІМПІАДА З ГЕОМЕТРІЇ

Його називають композитором математичних наук. Адже вчений усе своє життя присвятив цій науці і підходив до її вивчення творчо і креативно. У Вінницькому педуніверситеті відбувся обласний турнір з геометрії, присвячений пам'яті В’ячеслава Ясінського.
Детальніше в телевізійному сюжеті ТК ВДТ.


 

.

 

"АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПОЛІТОЛОГІЇ"

На факультеті історії, етнології та права Вінницького педуніверситету відбулася щорічна наукова конференція «Актуальні проблеми політології», на яку було подано 118 статей студентів.

До редакційної колегії ввійшли: кандидат наук з державного управління, доцент, завідувач кафедри правових наук та філософії О. Яременко, кандидат філософських наук, доцент О. Конотопенко, кандидат історичних наук, доцент С. Лапшин, член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених ВДПУ імені М. Коцюбинського К. Бондар, староста групи 4АА факультету ін ...
Читати далі...
.

 

"МИ ТАЛАНТИ ТВОЇ, УКРАЇНО!"

Справжня весна завітала 2 лютого до Мистецького центру ВДПУ імені Михайла Коцюбинського, адже в межах мистецького проекту ВДМШ№1 і факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв педуніверситету «Майбутнє твориться сьогодні» відбувся грандіозний концерт обдарованих вихованців музичної школи №1 «Ми таланти твої, Україно!»

Учні вражали своєю вправністю, харизматичністю й артистичністю. Зі сцени лунали твори великих і славетних композиторів А. Моцарта, М. Лисенка, С.Рахманінова, В. Біберга, Д. Бортнянського тощо. Із вітальним словом до присутніх звернулася ректо ...
Читати далі...
.

 

ДОПОМОГА АВДІЇВЦІ

Студенти та викладачі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського активно долучилися до збору продуктів харчування, теплих речей, медикаментів для наших захисників і жителів Авдіївки, котрі опинилась у біді через безперервні обстріли російських бойовиків ДНР упродовж останніх днів.

Вінницькі волонтери доправили допомогу на передову. Наша сила – у єдності!

Катерина ЗУЛІНСЬКА ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0