Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 16 » НА ЗЙОМКАХ МЮЗИКЛУ «ГОТЕЛЬ «НОВОРІЧНИЙ»

23:13
НА ЗЙОМКАХ МЮЗИКЛУ «ГОТЕЛЬ «НОВОРІЧНИЙ»


Ректорат Вінницького педуніверситету вже понад два тижні є знімальним майданчиком святкового короткометражного кіно. Очільники Ради студентського самоврядування разом із найактивнішими студентами університету та його викладачами готують незабутню феєрію дива, гумору й талантів.

Заступник голови РСС Ігор Цигвінцев (він і головний режисер) говорить, що такий формат для нашого «вишу» не новий: «У 2012 році ми робили щось подібне. Утім, тоді то була лише підводка до художніх номерів. Цьогоріч всі матимуть змогу насолодитися повнометражною стрічкою. І, згадуючи, що в кінематографі надзвичайно популярною була тема готелю, то вирішили придумати готель «Новорічний», в який щороку перетворюється наш університет у новорічну ніч».

Цією клопіткою працею перейнялися чи не всі знакові обличчя навчального закладу: тут і ректор Наталія Лазаренко, і викладачі, працівники профкому, студенти-бакалаври та магістри, випускники ВНЗ. Творча атмосфера повністю заповнює приміщення, де відбуваються зйомки, незважаючи на їхню тривалість. «Іноді ми знімаємо сюжети аж до 22 години, та втома зовсім непомітна. Ми намагаємося подарувати радість глядачеві, але в першу чергу пропускаємо її через себе. А вже, коли дійсно втомлюємося, то можемо й чаю попити, і власні помилки обговорити», – говорить Марія Танасієнко, одна з героїнь мюзиклу.

Певно найбільш відповідальну місію взяв на себе оператор-постановник Володимир Пелішенко, студент ОКР спеціаліста ІМФіТО, бо саме він не має можливості пропустити жодного знімального дня чи зайву хвилину посидіти.

Важливу роботу виконує тендітна дівчина Віка Кащей – на її плечі впало багато нелегких завдань, які стосуються саме технічного забезпечення. Студентка 3 курсу ПГФ говорить: «Коли ти маєш перед собою мету і прагнеш подарувати глядачам дійсно позитивні емоції, то на певний час забуваєш про виснаженість і втому. Я намагаюся допомогти у вирішенні будь-яких питань, бо розумію, що результат цього вартий!».

Вже зовсім скоро Ви, шановні студенти і викладачі, зможете відчути свято на смак, побачити диво на власні очі, доторкнутися до новорічного запалу.

23 грудня о 14.15 відбудеться прем’єра довгоочікуваного мюзиклу «Готель «Новорічний». То що, подивимося заради чого було перенесено засідання Вченої ради університету, котре мало б відбутися цього дня?

Валентина БІЛОУС

Світлини Марини СЕРБІНОВИЧ


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 604 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0