Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Вересень » 26 » НАВЧИЛА ЗАВЖДИ ПОСМІХАТИСЯ ЖИТТЮ

01:48
НАВЧИЛА ЗАВЖДИ ПОСМІХАТИСЯ ЖИТТЮ


Чи не кожен студент нашого університету, а надто  інститут іноземних мов знає цю невеличку на зріст, але всеохоплюючу душею та серцем жінку.

− Наталя Володимирівна схожа на сонечко. Навіть, коли ми чогось не вивчили, вона нас не сварить, а навпаки – до всього ставиться із розумінням. Буває, сидимо в аудиторії, всі сумні, кожен зі своїми проблемами, навіть нема з ким по-людськи поговорити. Та коли приходить цей викладач, весь сум і всі негаразди ніби зникають. Адже, вона може не тільки зрозуміти, а й допомогти добрим словом чи слушною порадою. Наталя Володимирівна якимось дивом поєднує у собі учительську вимогливість та поблажливість. У своєму житті ще не зустрічала таких щирих викладачів, − розповідають вихованці Наталії Вишиваної.

Наталя Володимирівна – викладач кафедри іноземних мов, надзвичайно працьовита й цілеспрямована людина. І в дитинстві, і в юності, вона завжди була активною, постійно намагалася знайти для себе якусь цікаву й нову справу.

У студентські роки, які часто згадує як найкращу пору свого життя, вона завжди була «номер один». Де екскурсії, змагання чи концерти, там завжди й Наталя. Згадує, як її одногрупники часто казали: «Де Наталка, там і радість». Пройшло зовсім не мало років, але цей чудовий вислів так і залишився головним супутником життя Наталі Володимирівни.

− Я завжди любила десь губитися і подорожувати самостійно. Буває, поїдемо з друзями на екскурсію в інше місто, чи просто з групою у похід: всі пішли в один бік, а я, звичайно, − зовсім у протилежний. Навіть не знаю чому, але завжди від усіх «відбивалася», − згадує пані Наталя.

Студентське життя, мабуть для кожної людини, − це найкращі спогади про юність. Вони як кадри на плівці: ніби їх і не видно, проте, придивившись ближче, на світлі, можеш побачити будь-яку лінію чи рису. Досить часто Наталя Вишивана згадує походи у кіно. Тоді у них з друзями була чудова традиція – один раз на тиждень ходити у кіно. Пригадує, як це було весело й безтурботно.

Свого часу вона закінчила Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича, факультет романо-германської філології. Розповідає, що була досить старанною студенткою. Навіть зараз у статусі викладача ВДПУ вважає себе студенткою. Адже, як стверджують її вихованці: «Наталя Володимирівна завжди приходить на пару ґрунтовно підготовленою. Постійно має якісь новинки й цікавинки.

Важливу роль у її житті відіграє спорт. Наталя Володимирівна майстер чи не з усіх його видів.

Споглядаючи щиру посмішку Наталі Вишиваної, відчуваючи мегадинамічний тембр її голосу, починаєш розуміти, що така оптимістична людина – велика рідкість у сучасному суспільстві. Тому-то, потрібно брати приклад з таких «суперпозитивчиків», можливо тоді й життя максимально засяє усіма кольорами веселки!

Віта ОМЕЛЬЧУК


Категорія: Різне | Переглядів: 536 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0