Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Вересень » 26

ВІСНИК ПРОФКОМУ

***

Оздоровчий сезон ...
Читати далі...
.

 

ЖІНКА-БЕЗМЕЖНІСТЬ ІЗ ЗАГАДКОВИМ ЗАПАЛОМ В ОЧАХ

Гірко-приємний запах затишної кавярні та легка ненавязлива музика створювали приємну атмосферу для спілкування з Вікторією Гранецькою. Хто вона, ця таємнича здогадка-загадка? Про що вона думає, коли примружує очі, ковтаючи кисло-терпкий лимонний ф ...
Читати далі...
.

 

НА ПОРОЗІ НОВИХ ЗНАНЬ

        Традиційно юнаків і дівчат, котрі цьогоріч вступили до нашого університету, зі знаменною подією вітали на урочистій лінійці.





.

 

«ПЕРЛИНА ЧОРНОГО МОРЯ – 2012» – ВІННИЧАНКА

У Севастополі відбувся 16-й міжнародний конкурс краси «Перлина Чорного моря – 2012», в якому перемогла двадцятирічна студентка інституту педагогіки, психології та мистецтв нашого університету Ольга Стороженко.

Переможниця отримала в подарунок ексклюзивну ювелірну прикрасу від заводу «Золотий вік», ipad останньої ...
Читати далі...
.

 

МЕБЛІ ВЛАСНОРУЧ

Таку можливість наш університет отримав, придбавши два нових верстати та комплекти відповідних інструментів для виготовлення меблів. Один із них – форматного  розкрою, для різання ламінованих листів ДСП, а інший – кромкооблицювальний.

– Верстати та інструменти були придбані з навчальною метою, аби студенти спеціальності «Технологічна освіта» могли не тільки закріплювати теоретичні зн ...
Читати далі...
.

 

У МЕДПУНКТІ ЗБЕРЕЖУТЬ ЗДОРОВ’Я

Свою роботу відновив медпункт нашого університету. Запрацював він із новим медперсоналом: терапевтом Юлією Шакурою та медбратом Костянтином Дзюбою. Лікарі ще молоді, проте досвідчені. Раніше працювали в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №2.

...
Читати далі...
.

 

Із потоку новин

На розширеній конференції трудового колективу нашого університету підбито підсумки роботи за 2011-2012 навчальний рік та накреслено план діяльності ВНЗ на перспективу.

...
Читати далі...
.

 

СПОГАДИ ПРО ВЕЛИКОГО СТУСА

Понад 20 років вересневі «Стусівські читання» традиційно проходять у Вінниці на площі Василя Стуса, обєднуючи навколо себе тих, кому не байдужа українська культура. Ініціаторами проведення цих читань є колектив ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва за підтримки Конгресу української інтелігенції.

...
Читати далі...
.

 

«ПОЛЮВАННЯ» НА АБІТУРІЄНТІВ

Щоліта вищі навчальні заклади нашої держави розпочинають своєрідне «полювання» на випускників шкіл, які, маючи чимало привілеїв у виборі своєї майбутньої професії, активно розкладають власні «приманки» – заяви на участь у конкурсі – в усі можливі й неможливі «виші» від заходу до сходу, з півночі на південь України.

...
Читати далі...
.

 

СПІВАТИ – ЩАСТЯ ДАРУВАТИ

Золотаве волосся манить кучерями, живий рум’янець підкреслює риси обличчя. Очі – спокійний і водночас загадковий океан. За привабливою зовнішністю приховується не шаблонний образ легковажної блондинки, а талановита особистість з чарівним голосом. Знайомтеся, Інна Марчишина, студентка 4-ого курсу ІФЖ!

...
Читати далі...
.

 

НАВЧИЛА ЗАВЖДИ ПОСМІХАТИСЯ ЖИТТЮ

Чи не кожен студент нашого університету, а надто  інститут іноземних мов знає цю невеличку на зріст, але всеохоплюючу душею та серцем жінку.

− Наталя Володимирівна схожа на сонечко. Навіть, коли ми чогось не вивчили, вона нас не сварить, а навпаки – до всього ставиться із розумінням. Буває, сидимо в ауди ...
Читати далі...
.

 

Інструкція «Як не потонути у власному смітті»

Історія перша. Стою на кінцевій зупинці. Під’їжджає тролейбус, пасажирів у ньому немає. Користуючись моментом, доки «ніхто не бачить», статечна жіночка-кондуктор поважного віку викидає за вікно цілу купу папірців…

...
Читати далі...
.

 

СВОЄМУ ФАВОРИТОВІ ОСВІДЧУЮСЬ В КОХАННІ

Тоді було літо. Тихий вечір привів мене до стін рідного університету. Здивувалася, коли опинилася на безлюдній території навчального закладу. Ще кілька днів тому довкола все шуміло і гуло сесійним важким роєм останніх університетських днів. Все бурхливо підходило до закінчення ще одного довгого року. Це було кілька днів тому. Майже столітня будівля рідної alma mater втомлено схилила голову від галасу студентської юрби. Хотілося відпочинку, тиші та свіжого повітря.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0