Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Лютий » 14 » «НОВА МОВА РУХІВ: РОЗШИРЕНА ВЕРСІЯ»

01:40
«НОВА МОВА РУХІВ: РОЗШИРЕНА ВЕРСІЯ»


Ніколи ніхто з нас не замислюється над тим, чому саме  в цей момент саме так жестикулюємо, чому саме так сідаємо або дивимося. На перший погляд це звичайні речі, та ними все ж керує наша підсвідомість. Учені навіть виділяють окрему підгалузь науки «мова рухів», в якій досліджують закономірність «вживання» людьми тих чи інших жестів.

Тема цікава та непередбачувана. Часто, на перший погляд, звичайний жест, може розкрити індивідуальність людини, її помисли, сподівання, бажання. Цікаво, чи не так? Але самотужки «мову рухів» не зрозуміти. У цій ситуації в нагоді обов’язково стане книга видатних американських психологів Аланна та Барбари Піз під назвою «Нова мова рухів: розширена версія».

Книга навчає читати думки оточуючих через їх рухи: адже нігті людини, її черевики, вираз обличчя – все це про неї багато чого говорить. А уважний спостерігач, об’єднавши помічені ознаки, може дійти до об’єктивного висновку.

Вчені провели безліч дослідів, залучивши різні наукові дисципліни, щоб краще та повніше викласти матеріал. Особливістю книги є те, що  написана вона так, щоб читач міг розпочати захопливе пізнання матеріалу з будь-якого місця і, при цьому, ясно все зрозуміти.

  Дехто, можливо, подумав, що книгу написано для маніпуляції людьми, але це не так. «Мова рухів» допоможе вам більш ефективно спілкуватися з іншими особами, краще розуміти співрозмовника та самого себе. Розуміння «мови рухів» зробить ваше життя яснішим та простішим.

   Мисливцю не потрібно вивчати птахів – він може просто їх підстрелити і принести додому як трофей. А вивчення «мови рухів» робить спілкування з іншою людиною цікавішим та приємнішим.

   У цій книзі розглянуто майже всі аспекти нашого життя. Вона стане в нагоді на роботі, вдома і на побаченнях. Це результат, якого автори досягли за 30-літню роботу у сфері людських стосунків. Це своєрідний «словник», що дозволяє правильно розуміти почуття та думки інших. На сторінках ви знайдете відповіді на ті запитання, які найчастіше ставите собі. Книга наповнена ілюстраціями відомих людей, що слугують прикладами.

От уявіть, що ви досить довгий час перебували у темній кімнаті. Вона була умебльована, гарно декорована, але ви цього не бачили. І ось, хтось увімкнув світло! Так і ця книга є тією лампою, яка допоможе розгледіти те, що завжди було навколо нас. І тепер ви точно будете знати, який навколишній світ насправді і як можна в ньому жити. Проте непотрібно фанатично захоплюватися цим. Тому що в кожного правила є винятки. Ця книга – не догма, а лише підказка.

«При щирій, непідробній усмішці в куточках очей виникають зморшки. Нещирі люди посміхаються тільки губами». Тож будьте щирими; нехай сказані вами слова будуть у гармонії з мовою тіла. Бо хтозна – можливо, поряд з вами людина, яка досконало володіє мовою рухів.

Юлія ФРІБЕР


Категорія: Різне | Переглядів: 562 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0