Середа ,15.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Грудень » 13 » ОБРАНО ПРЕДСТАВНИКІВ ДО СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ

03:22
ОБРАНО ПРЕДСТАВНИКІВ ДО СТУДЕНТСЬКОГО ПАРЛАМЕНТУ


В усіх університетах Вінниччини відбулася важлива подія – вибори до Студентського парламенту. Серед усіх претендентів вибирали найкреативніших, найбільш цілеспрямованих, найуспішніших, ерудованих особистостей. Не залишилися осторонь і студенти нашого університету.

Нагадаємо, що Студентський парламент було створено у жовтні минулого року з ініціативи молодіжної громадської організації «Спілка молодіжних організацій Вінниччини» в 34-х ВНЗ  І-ІV  рівнів акредитації. Його лідером є Дмитро Слободянюк, голова студентського магістрату Вінницького національного університету ім. М.І. Пирогова. Організація має на меті створити середовище, сприятливе для задоволення соціальних, творчих, духовних, економічних та інших інтересів студентської молоді Вінницької області.

Повернемося безпосередньо до виборів, що проходили у нашій альма-матер. Передусім, було створено три виборчих дільниці: дві у холі третього корпусу та одну на території інституту педагогіки, психології та мистецтв у першому корпусі. У виборах брали участь три команди на чолі з Анастасією Войцих, Ярославом Наконечним та Офелією Далакян.

Оскільки голосування проходило за пропорційною системою, було зрозуміло, що до фінішу дійде не уся команда, а лише учасники, які набрали найбільше голосів. Відтак, переможцями стали: Анастасія Войцих, Марія Бахур, Євген Власюк, Ярослав Наконечний, Антон Власюк.

Згідно з підрахунками, у виборах до Студентського парламенту Вінниччини в нашому університеті взяло участь понад 500 студентів.

– Це було щось неймовірне, – каже переможниця Анастасія Войцих. – Ми дуже переживали один за одного, хвилювалися. За приголомшливу підтримку хочу подякувати викладачам і дирекції інституту історії, етнології та права, де навчаюся.

Після оголошення результатів обрані депутати побували на зборах Студентського парламенту Вінниччини, де мали змогу познайомитися із представниками інших університетів й отримати інформацію про майбутню діяльність.

Наталі ВОЗБРАНЮК


Категорія: Різне | Переглядів: 528 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0