П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Червень » 13 » Олександр Рудий – «МІСТЕР УНІВЕРСИТЕТУ – 2013»

18:52
Олександр Рудий – «МІСТЕР УНІВЕРСИТЕТУ – 2013»


Феєричне шоу «Містер університету – 2013» відбулося в актовій залі університету, де за титул першості боролися красені шести інститутів: Богдан Вербицький, Артем Петрученко, Денис Додишев, Володимир Заєць, Олексій Лесик та Олександр Рудий. Кращого з кращих обирали досвідчені члени журі, до складу якого входили представниці прекрасної статі. Свято проходило під патронатом ради студентського сомоврядування, профкому університету та компанії «Avon».

До конкурсу учасники готувалися протягом трьох останніх місяців, тренуючись та змагаючись у силових навантаженнях. Перед хлопцями було поставлено нелегке завдання, адже за цей час вони мали вивчити три танці – «румбу», «танго» і «ча-ча-ча», освоїти дефіле та навчитися смачно готувати. На сцені учасники демонстрували не тільки свою привабливість, а ще й розум, кмітливість, сміливість та уважність.

Хлопці показали свої здібності у восьми різнотематичних конкурсах: «Представлення», «Фотосесія», «Казка на ніч», «Танцювальний», «Кулінарний», «Силовий», «Пляжний» та «Інтелектуальний».

«Містером університету» став учасник під номером шість – Олександр Рудий, який справді був гідним конкурентом для всіх інших конкурсантів.

Аби дізнатися про відчуття перемоги, ми мали змогу поспілкуватися з Олександром після виступу.

Чому вирішив брати участь у цьому конкурсі?

– Коли мені запропонували, перше, що запитав: «Хто буде серед організаторів?». Коли у відповідь пролунало «Ігор Цигвінцев» – зрозумів, що це буде дійсно шоу. Враховував, що вже на 4-му курсі, а це означає, що варто встигнути повеселитися і запам’ятатися. Тому за допомогою конкурсу «Містер університету – 2013» вирішив показати різні грані свого «Я».

Коли ти побачив суперників, чи не засумнівався у своїх силах?

– Я знаю Володимира Зайця і мені вже доводилося з ним танцювати в колективі. Саме до нього одразу і відчув конкуренцію. Хоча завдяки конкурсу ми ще більше здружились. Чого чекати від решти хлопців – не знав. Тим паче, коли вперше їх побачив запитав: «Де ж вас всіх таких високих понабирали?».

Що було найважчим у підготовці до конкурсу?

– Важчою була, певно, підготовка до конкурсу «Фотосесія»... Потрібно було створити багато образів, а особливо – образ супергероя. Але найважчим видався момент, коли ми мали представити свою візитку в ролі телеведучого. Нам строго дали 3 дублі по 1 хв. По-перше, взагалі робота перед камерою викликає дискомфорт, бо раніше не доводилося робити нічого подібного. А по-друге, те, що ти не маєш права на помилку! Якщо не зможеш вкластися в 3 дублі – все пропало! Це додавало хвилювань…

Чи сподівався ти на перемогу? І які відчуття після конкурсу?

– Дуже хотів стати переможцем. Адже, якщо чогось дуже бажаєш – воно обовязково здійсниться. Впевненості додавала підтримка друзів і дорогих мені людей.

А от відчуття після конкурсу важко передати… У той вечір навіть не до кінця розумів, що сталось. Якось не вірилось. Стільки часу, сил і старань було потрачено на підготовку... І тут все так швидко закінчилося! Уже не буде насичених днів, репетицій, незабутніх моментів у колі «рідних містерів»... Загалом, дуже радий, що мав таку унікальну можливість брати участь в такому грандіозному шоу! Гадаю, подібні заходи стануть доброю традицією у нашому університеті!

 Світлана ГЕРУК,

Вікторія НАДКИРНИЧНА


Категорія: Обличчя | Переглядів: 588 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0