Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 17 » ОСЬ ДЕ ПРОКИДАЄТЬСЯ ПАТРІОТИЗМ!

17:59
ОСЬ ДЕ ПРОКИДАЄТЬСЯ ПАТРІОТИЗМ!


У листопаді в Києві на НСК «Олімпійський» відбувся матч Україна-Франція, що закінчився блискучою перемогою українців з рахунком 2:0. Гра проходила доволі агресивно: на шостій хвилині матчу було зроблено дві атаки на ворота суперника. Французи не очікували такої активності з боку українців.

Як відомо, жоден бій не проходить без втрат, тому дискваліфікація Артема Федецького та Олександра Кучера стала сумною звісткою для нашої збірної. Але при такій жорсткій грі цього можна було очікувати. Тим більше десять наших футболістів отримали жовті картки.

Увесь матч самовпевнені французи були розсіяні, навіть коли «жовто-блакитні» підпускали їх близько до воріт – у той момент виводили м’яч на бік суперника і впевнено атакували ворота.

2:0 – чиста перемога із чудовими контратаками та неперевершеним відбором м’яча. Україна могла забити ще й третій, і четвертий голи. Навіть шість хвилин компенсованого часу не врятували французів від поразки.

Уся країна не відводячи погляду, спостерігала та вболівала за наших хлопців. Після першого голу, який забив Роман Зозуля, роздалися радісні вигуки. Після другого м’яча, забитого Андрієм Ярмоленком, уболівальники ледь не зірвали голоси. Варто відзначити хорошу гру воротаря Андрія П’ятова, який повністю віддався матчу.

Протягом гри НСК «Олімпійський» скандував: «Україна!». На 90 хвилин ми стали єдиною сім’єю. Ось де прокидається патріотизм! Шалена підтримка фанатів теж допомогла нашій збірній виграти перший матч плей-офф відбору до Чемпіонату світу 2014.

Матч-відповідь згодом відбувся на одному з найбільших стадіонів світу «Стад де Франс». Здивовані напором України французи активно йшли вперед. Уже в першому таймі Франція показала, хто господар і забила 2 м’ячі у наші ворота. На 34 хвилині французи забули про поразку в Києві, рахунок склав 2:0. Нам потрібен був гол, один гол… Але на жаль…

Другий тайм розпочався ще гірше: у збірній залишилося десять осіб. Євгеній Хачеріді отримав червону картку.

Для українців усе закінчилося не почавшись. Французи з перших хвилин контролювали ситуацію на полі. Складалося враження, що ми їм підпорядковувалися.

За результатами двох матчів путівку на чемпіонат світу забрали французи. Вони збираються до Бразилії, а ми з відчуттям образи їдемо додому.

Уся країна до останнього вболівала за нашу збірну, не втрачаючи надії! Навіть коли стало зрозуміло, що ми програли, ніхто ні на хвильку не розчарувався в наших хлопцях. Для нас вони найкращі! На Батьківщині їх чекає розуміння та підтримка вболівальників.

Україна – чемпіон, як не крути!

Марина СТАСЮК  


Категорія: Різне | Переглядів: 580 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0