Неділя ,12.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Липень » 15 » ПЕРЕМОЖНА СТУДВЕСНА

21:38
ПЕРЕМОЖНА СТУДВЕСНА


У рамках святкування Днів Європи у Вінниці відбувся феєричний гала-концерт «Нові імена студентської весни – 2013». Це стало яскравою крапкою у проведенні другого фестивалю творчої самодіяльності молоді «Студентська весна – 2013», який тривав майже три місяці. Протягом цього часу 16 команд із ВНЗ нашого міста змагалися за звання найкращої в п’яти номінаціях: «Спорт», «Дебати», «КВК», «Видовищна програма», «Соціальний проект».

Учасники з нашого університету гідно виступили, здобувши першість у номінаціях «Спорт», «КВК» та «Дебати». Вирішальною стала перемога в етапі «Соціальний проект», де завданням учасників було створити та реалізувати соціальний проект на користь міста. Наші студенти презентували депутатам, керівникам структурних підрозділів міської ради та головам громадських організацій проект, присвячений проблемі ідентифікації сучасною молоддю подій Другої Світової війни.

– Наш проект мав на меті не лише залучити учнів до вивчення подій Другої Світової війни, але й виховати в них патріотизм, повагу до старшого покоління, своєї минувшини, – розповідає один із організаторів проекту Олександр Федоришен. – На основі аналізу меморіальної політики в Україні щодо пам’яті та вшанування героїв Другої Світової війни, ми визначили також рівень культури історичної пам’яті серед молоді, прагнучи покращити її стан.

Найяскравішою частиною фестивалю стала «Видовищна програма», яка проходила під гаслом «Стань зіркою студентської весни». Громадська організація «Розвиток. Розвиток» згуртувала в Будинку офіцерів найталановитіших представників студентської молоді. Кожна команда виступила зі своєю шоу-програмою. Кращі вокалісти, танцюристи, музиканти, гімнасти й акробати боролися за першість, подарувавши глядачам феєричне дійство. Проте в цій номінації перемогу здобули учасники з технічного університету.

За підсумками фестивалю беззаперечним переможцем стала команда нашого навчального закладу. Учасники отримали грошову винагороду в розмірі 9000 грн. та призовий кубок.

Інеса БЛАЖІЄВСЬКА


Категорія: Місто | Переглядів: 510 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1

0  
1 перехожий   (20.09.2013 15:12) [Материал]
Педагогічний вперед!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0