П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Квітень » 19 » Переваги таланту

00:37
Переваги таланту


     Кожна професія має свої переваги, є унікальною та цікавою. Та чи не звертали ви уваги на те, що спілкування із людиною творчою завжди захоплює? Вона вирізняється оригінальністю думок, особливим ставленням до життя, зацікавленістю різними сферами, часто навіть непов’язаних між собою.

     Саме такі люди приходять кожного дня до нашого університету. І не важливо, ким у майбутньому вони будуть – математиками, хіміками чи істориками, не важливий рівень точності їхньої науки, уже сам факт, що вони – студенти педагогічного «вишу», додає барвів оригінальності у їхню професію.

     Яскравим прикладом такого нестандартного поєднання є студент четвертого курсу природничо-географічного факультету Андрій Савчук. Не так давно цей юнак став переможцем першого туру Всеукраїнської олімпіади з географії. Хоч сам Андрій каже, що йому просто пощастило, ми знаємо – своєю перемогою він завдячує власній праці та любові до обраної професії. Окрім цього, Андрій є активним членом гуртка «Подоляни», йому дуже подобаються туристичні походи та практичні географічні дослідження. Також грає у волейбол за університетську міжфакультетну збірну та в шахи. І, незважаючи на природничо-математичне спрямування обраної професії, пише сценарії до свят та проводить концерти. Здається, що здібностям цього юнака немає меж. І це ще не весь перелік заходів, учасником яких є Савчук Андрій.

     Цей студент – ще одне підтвердження того, що у нашому навчальному закладі, незважаючи на розгалуженість його професійного спрямування, навчаються надзвичайно талановиті люди. Залишається лише побажати Андрію успіхів у навчанні, дослідженнях і творчих починаннях.

Олена Бабенко

Категорія: Обличчя | Переглядів: 695 | Додав: Admin | Теги: талант | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0