Вівторок ,30.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2010 » Квітень » 19
ФОТО-ФАКТ

     Збірна чоловіча команда Інституту фізичного виховання та спорту і жіноча збірна ВДПУ з баскетболу здобули перші місця у чемпіонаті області серед студентів ВНЗ III-IV р. а. Вони були нагороджені кубками та дипломами. Тренували гравців Ю. Горбатий, Т. Вознюк та М. Галайдюк.
     На фото чоловіча збірна з баскетболу.
.

 

Марія Бахур — «Красуня Університету-2010»

     Наш університет завжди славився надзвичайно красивими студентками. Тому на конкурсі «Міс університету-2010» журі було досить важко вибрати найкращу кращих, адже кожна з конкурсанток уже стала міс свого інституту. Але все-таки красуню нашого університету обрано студентку І курсу Інституту історії, етнології і права Марію Бахур. Ми поспілкувалися з новоспеченою міс і докладніше розпитали про її емоції і враження після конкурсу.

     -    Маріє, ми тебе вітаємо з перемогою!
     -    Дякую, мені дуже приємно!

     -    Як узагалі ти вирішила піти на конкурс? ...
Читати далі...
.

 

Рецепти приготування Першого квітня

     Нарешті ми дочекалися того моменту, коли можна, як-то кажуть, відтягнутися по-повній – святкуємо День гумору та сміху, розіграшів та неочікуваних сюрпризів! Але хто краще за усіх знає, як можна повеселитися у перший день квітня? Звичайно ж наші королі гумору з Клубу веселих та кмітливих. Тож, до вашої уваги наша першоквітнева «кухня»! Смачних вам посмішок!

      Руслан Подолян (студент ІІН, група 2-Д), учасник команди «Трудности перевода»:
   & ...
Читати далі...
.

 

Шкільна любов

     Учора випадково зустрів своє перше кохання. Я лише привітався і пішов далі, але її посмішка відразу повернула мене до теплих спогадів…

     Ще у 5-му класі вона запала мені в душу. Саме тоді й зародилися ті чисті та наївні почуття. Її тендітні руки, мила посмішка і чарівні очі полонили моє серце надовго. З кожним днем моя зацікавленість до неї зростала. Та я тоді ще був сором’язливим, щоб розповісти їй про свої почуття. Кожного разу обіцяв собі, що підійду до неї і скажу, що люблю її, але щоразу виникав якийсь страх.

     Але випадково, десь в класі шостому чи сьомому (точно не пам’ятаю), я дізнався, що наші почуття взаємні (розповіла одн ...
Читати далі...
.

 

ВІД САХАЛІНУ ДО КАРПАТСЬКИХ ГІР

     Якби мала змогу, об’їздила б усю Європу. Так хочеться побувати у красивих містах, побачити чудеса архітектури, сфотографувати пам’ятки, доторкнутися до історії.

     Кожен із нас лише мріє про таке, а от Леонід Стефанков, декан природничо-географічного факультету нашого університету не лише фантазує, а уже й «поколесив» значну частину північної півкулі. Це чудовий педагог, керівник і науковець, що близько 30-ти років присвятив роботі у ВДПУ.

     ─ Пам’ятаєте свої студентські роки?
     ─ Це був чудовий час. До університету пішов навчатися після служби в армії, до цього уже мав досвід роботи у школі, том ...
Читати далі...
.

 

Переваги таланту

     Кожна професія має свої переваги, є унікальною та цікавою. Та чи не звертали ви уваги на те, що спілкування із людиною творчою завжди захоплює? Вона вирізняється оригінальністю думок, особливим ставленням до життя, зацікавленістю різними сферами, часто навіть непов’язаних між собою.

     Саме такі люди приходять кожного дня до нашого університету. І не важливо, ким у майбутньому вони будуть – математиками, хімікам ...
Читати далі...
.

 

Заміж за іноземця

     Усе життя мріяла втекти з України і жити десь неподалік Лондона з красенем англійцем. Завжди обожнювала їхню традиційну стриманість, вихованість і тонкий гумор, а ще загадковість зАмків, вишукані сади і теплі каміни. «Хіба ж не казка?» – захоплювалась я. На що мама одного разу в мене запитала: «А чи можна жити з людиною зовсім іншої національності?» «Чому ні?!» – здивовано відповіла. «Жити з чоловіком, у якого зовсім інше виховання, цінності, можливо, релігія… Чи нормально це?» І тут довелося вперше задуматись, як часто українці шукають своїх половинок за кордоном?
     Виявляється, що уже кілька років поспіль Україна є популярним місцем пошуку супутниць життя для інозем ...
Читати далі...
.

 

Два погляди на вільний секс

   Секс, можливо, єдине задоволення в житті, яке корисне для здоров’я. Здорове статеве життя не тільки підіймає настрій, але й дозволяє зменшити ризик захворювання цілою низкою недуг.
   Чи можете ви знайти щось краще, аніж ніч, проведена з коханою людиною? Тут вам і зручне ліжко (із пелюстками троянд для справжніх романтиків і пляшкою шампанського для несміливих), і мрії про майбутнє. Але у нашому XXI столітті тільки цим не закінчується. Аби зробити своє сексуальне життя цікавішим, з’явилося таке поняття, як «вільний секс». Ніяких обов’язків та ніяких «а я ж тебе кохала» чи «у нас буде хлопчик». Усе просто, як кажуть: "Зробив діло — гуляй сміло!” А й справді, один статевий контакт учені прирівню ...
Читати далі...
.

 

    


     Підбито підсумки конкурсу «Шукаємо чарівні обличчя». За результатами таємного голосування між членами редакторського колективу газети «Студентська територія» переможницею стала Ірина ДЯЧУК, студентка 4 курсу Інституту педагогіки і психології. Вітаємо красуню!
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0