Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » ПІДТРИМКА БІЙЦІВ АТО

18:46
ПІДТРИМКА БІЙЦІВ АТО


На території педуніверситету студенти й викладачі власноруч плели маскувальну сітку для воїнів АТО. Дійство проводилося надворі, аби кожен небайдужий мав змогу приєднатися.

На сітку завдовжки 15 метрів чіпляли стрічки пастельного кольору, котрі міцно зав’язували у вузлики. Освоювати техніку новачкам допомагала організатор акції, доцент інституту математики, фізики і технологічної освіти Ольга Пінаєва. Викладач запевнила, що виріб допоможе бійцям маскувати техніку на передовій. Окрім цього, Ольга Юріївна займається виготовленням білизни і сухого борщу для вояків. У зону антитерористичної операції вже було передано більше однієї тонни таких продуктових наборів.

До студентів університету також приєдналися учні 2 класу Глухівської школи Козятинського району. Дітвора підтримала захисників малюнками, які прикріпила до маскувального виробу.

Олександра КЛИМЕНКО

«Допоможи дитині героя України» –

такий лейтмотив акції, яку з 6 до 15 вересня серед жителів міста над Бугом проводили представники Товариства Червоного Хреста.

Мета заходу – зібрання коштів на придбання шкільного приладдя дітям-сиротам, батьки яких загинули під час збройного конфлікту на сході України. Не залишилися осторонь студенти Вінницького педуніверситету, зокрема, ініціатором благодійної справи виступила студентка інституту педагогіки, психології і мистецтв Ярослава Пилипенко.

– Хвилювалася, адже це перша доброчинна акція, яку масштабно провела в університеті. Щиро хочу подякувати усім членам нашої великої педагогічної родини, які не були байдужими до долі маленьких вінничан, – говорить дівчина.

Спільними зусиллями було зібрано 3900 гривень, котрі передали волонтеру Товариства Червоного Хреста для придбання шкільного приладдя.

Юлія МЕЛЬНИК


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 383 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0