Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Жовтень » 15
«ОЗБРОЄНІ ПРАВДОЮ» НАВІТЬ ПІСЛЯ СМЕРТІ

На 15 роковини зникнення Георгія Гонгадзе журналісти й медіаорганізації Вінниці провели акції солідарності та вшанували пам’ять загиблих журналістів за часи незалежності.

У день скорботи та свободи слова ОО НСЖУ та ВОДТРК «Вінтера» організувала пам’ятний захід, на який були запрошені військові журналісти, учасники АТО, студентська молодь, письменники та інші небайдужі люди.Захід супроводжували історії з життя журналістів, що загинули при виконанні професійних обов’язків.Присутні слухали розповіді про роботу місцевих журналістів в зоні антитерористичної операції.Усі охочі мали змогу поспілкуватися з військовими лікарями та бійцями з передової.

Завершився захід покладанням квітів, запаленням свічок і хвилиною мовчання біля стели пам’яті на Європейській площі.

Яніна ЛУКАШОВА

...
Читати далі...
.

 

«ВЕСЕЛІ СТАРТИ – 2015»

нещодавно відбулися на спортивному майданчику, що у дворі навчального корпусу №1. Спортивні змагання, приурочені Дню фізичної культури і спорту, організували працівники відділу виховної роботи разом із Радою студентського самоврядування університету. Про солодкі подарунки всім учасникам подбав профком ВНЗ.

До складу журі було обрано фахівців з фізичної культури: майстра спорту з хокею на траві, суддю міжнародної категорії Олександра Перепелицю, викладача кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Вадима Поляка, старшого викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання Леоніда Хоронжевського, старшого викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання Юрія Чуйка. Очолила суддівську колегію старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту, майстер спорту з легкої атлетики Тетя ...
Читати далі...
.

 

ПІДТРИМКА БІЙЦІВ АТО

На території педуніверситету студенти й викладачі власноруч плели маскувальну сітку для воїнів АТО. Дійство проводилося надворі, аби кожен небайдужий мав змогу приєднатися.

На сітку завдовжки 15 метрів чіпляли стрічки пастельного кольору, котрі міцно зав’язували у вузлики. Освоювати техніку новачкам допомагала організатор акції, доцент інституту математики, фізики і технологічної освіти Ольга Пінаєва. Викладач запевнила, що виріб допоможе бійцям маскувати техніку на передовій. Окрім цього, Ольга Юріївна займається виготовленням білизни і сухого борщу для вояків. У зону антитерористичної операції вже було передано більше однієї тонни таких продуктових наборів.

До студентів університету також приєдналися учні 2 класу Глухівської школи Козятинського району. Дітвора підтримала захисників малюнками, які прикріпила до маскувального виробу.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0