Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Червень » 26 » ПРОЩАВАЙ, УНІВЕРСИТЕТЕ!

00:35
ПРОЩАВАЙ, УНІВЕРСИТЕТЕ!


Традиційно на завершення навчального року, коли студенти складають останні державні іспити, проходить свято випускників. Цей рік не став винятком. 24 травня кількатисячна студентська когорта Вінницького державного педагогічного університету під мелодії духового оркестру пройшла святковою ходою від стін рідної аlma mater до пам’ятника письменнику Михайлу Коцюбинському, чиє ім’я гордо носить ВНЗ.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор, професор Олександр Шестопалюк, який назвав кращих випускників, які своїми творчими, науковими, спортивними здобутками на міжнародному та всеукраїнському рівнях підтвердили якість підготовки фахівців у педуніверситеті. Очільник навчального закладу побажав усім стати успішними людьми в нашій країні, мудрих рішень і далекоглядності, високих професійних досягнень і звершень, добра і справедливості, впевненості у своїх силах і обов’язково часточку везіння.

Гостем на святі був голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки Сергій Пугачов, який теж адресував спудеям щирі побажання, закликав пам’ятати, що Україна починається з кожного із нас, від ладу в сім’ї до гармонії в суспільстві, де повинні панувати гуманізм, демократичні принципи, закон та справедливість.

Зі словами вітань виступили також декан-директор інституту математики, фізики і технологічної освіти, доцент Станіслав Подолянчук, Почесний працівник університету, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри дошкільної та початкової освіти професор Галина Тарасенко, мама випускниці інституту історії, етнології і права Валентина Грушко.

Вдячність викладачам за науку і зичення своїм ровесникам реалізувати власні мрії у майбутньому виголосила магістрантка інституту іноземних мов Марія Кузь. Вона запевнила, що цьогорічні випускники гідно понесутьу люди добре слово про свою аlma mater, будуть дотримуватися тих принципів університету, які можна вкласти упоняття«професіоналізм», «порядність», «патріотизм».

У липні Вінницькому державному педагогічному університету виповнюється 100 літ із часу заснування, тож організоване  дійство, що символізувало закінчення навчального року, стане знаковим і назавжди залишиться ювілейним на сторінках історії.

  Варто зазначити, що у 2012 р. у навчальному закладі вперше здійснено випуск майбутніх журналістів за освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст».

Таня КЛИМНЮК
Фото: Дар’я ХИЖНЯКОВА


Категорія: Різне | Переглядів: 468 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0