Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Червень » 26
ПРОЩАВАЙ, УНІВЕРСИТЕТЕ!

Традиційно на завершення навчального року, коли студенти складають останні державні іспити, проходить свято випускників. Цей рік не став винятком. 24 травня кількатисячна студентська когорта Вінницького державного педагогічного університету під мелодії духового оркестру пройшла святковою ходою від стін рідної аlma m ...
Читати далі...
.

 

ВЕЛИКА ПОДІЛЬСЬКА РІДНЯ ВШАНУВАЛА МИХАЙЛА СТЕЛЬМАХА

З нагоди 100-літнього ювілею українського письменника, драматурга, фольклориста, випускника Вінницького педагогічного інституту 1933 року Михайла Стельмаха у його alma mater відбулась Всеукраїнська науково-теоретична конференція, організована кафедрою української мови.

На засіданні, в якому взяли участь науковці з Інституту української мови НАН України (м. Київ) ...
Читати далі...
.

 

УКРАЇНА-ПОЛЬЩА: КРОК НАЗУСТРІЧ

17-18 травня в нашому педагогічному університеті відбулась Міжнародна наукова конференція «Україна і Польща: історичне сусідство», в якій взяли участь 84 доповідачі з обох держав, зокрема віце-консул Генерального консульства Республіки Польща у Вінниці Дамян Цярцінські, кс. професор, директор Інституту історичних наук відділу історичних та суспільних наук університету Кардинала Стефана Вишинського у Варшаві Казімєж Латак.

...
Читати далі...
.

 

СТРУКТУРНА РЕЛАКСАЦІЯ В ТВЕРДИХ ТІЛАХ

 – під такою назвою  в останні травневі дні на базі нашого університету проходила ...
Читати далі...
.

 

БІБЛІОТЕКАР – ПРОВІСНИК ЗНАНЬ, ЛЮБОВІ ТА КРАСИ

   Бібліотеку знаходжу за запахом, як песик. Бібліотека, як аптечний кіоск, має свій характерний аромат, який ні з чим не сплутати. Проте, якщо аптека – магазин, у якому продають ліки для організму, то бібліотека – аптека для душі, де ліки видають без рецепта і безкоштовно. Обслуговують «пацієнтів» спеціальні фармацевти – бібліотекарі.

...
Читати далі...
.

 

КОЛИ НЕ БОЇШСЯ БУТИ СПРАВЖНІМ

Масова масовість маси. Лиш один елемент, відхилений від звичного кольорового спектру – і ти в центрі уваги, і тебе шпигають здалеку вказівними пальцями перехожі, але тобі не хочеться провалюватися крізь землю чи потрісканий асфальт, крізь який провалитися дійсно реально. Бо ти до прозорості справжня: яскрава, бо справжня; дивуються тобі, бо – справжня; сміються з тебе, бо – справжня. Насправді, просто заздрять твоїй непідробності.

...
Читати далі...
.

 

КРАСА ВИХОВУЄ ВЧИТЕЛЯ

Весна строкато розфарбувала світ після зимової сірості. Пульсуюче різнобарв’я кольорів по вінця заповнило повітря, мільйонами метеликів проникло в душі усіх мешканців університетської території. Заклопотаним студентам, які вправно долали сесійні віражі, іноді було не до споглядання маленьких див. Невиспані студентські очі зосереджено вдивлялись у тексти конспектів, методичок, посібників...

...
Читати далі...
.

 

ЛІТО-2012 КЛИЧЕ В ОЗДОРОВЧІ ТАБОРИ!

Інструктивно-методичний збір, який традиційно проводиться щороку для того, щоб підготувати студентів третього курсу до проходження літньої  практики в оздоровчих таборах, і цього разу захопив усіх майбутніх учителів у вир сонячного настрою та драйву. Навіть той, хто не брав у ньому безпосередньої участі, пройнявся справжнім табірним духом.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0