Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 7 » РАДІЙ, СТУДЕНТЕ, ТВІЙ ДЕНЬ НАСТАВ!

21:46
РАДІЙ, СТУДЕНТЕ, ТВІЙ ДЕНЬ НАСТАВ!


Напередодні студентського свята в Мистецькому центрі університету було неспокійно: то гучні оплески, то нестримний сміх зрушували тишу. Усе тому, що святкували День студента…

Ведучі завзято розпочали виступ, а жарти та доброзичливий тон одразу розрядили обстановку і створили святкову атмосферу. Урочиста частина промайнула непомітно, перший проректор С.О. Гусєв виступив із промовою та взявся нагороджувати найкращих студентів закладу.

Продовжили дійство юні майстри спорту з естетичної гімнастики. Далі на сцену вийшла Ольга Кравчук з піснею «Посміхнися мені». Виступ під назвою «Балалайка» у виконанні Ярослава Бистрицького та Максима Овсяннікова наповнив зал емоціями, глядачі були готові влаштувати дискотеку під ритми, які лунали зі сцени. Публіка чудово сприйняла чуттєвого Олександра Ярошенка з його незрівнянним вокалом.

Пристрасть змінила чуттєвість в обличчях танцювального колективу «Жіноча логіка» під акомпанемент оркестру народних інструментів. Рухи лібертанго заворожували погляд і тримали внутрішню напругу.

Пісня «Beautiful liar», з якою виступали Вікторія Підпала та Анна Іскусних, викликала певні протиріччя в сукнях різних кольорів, що на сцені виглядало неестетично. Хоча таким талановитим вокалісткам можна пробачити такий контраст.

Перший курс ІІЕП не вразив танцем, але «завів» залу комедійними сценками. Мініатюра про розлучення пари та дії дівчат у такій ситуації «порвала» залу. Діана Рудакова, що виступила з піснею «Jetaime», подарувала глядачам ніжний ліричний настрій. Успіх отримало студентське тріо з композицією «Let my people go».

Вікторія Кирницька, з піснею «Simply the best» яскраво та емоційно зарядила шаленою енергією. Пісня «I Will Survive» у виконанні Олени Пасіхової теж не дала засумувати. Студентка з чудовим голосом супроводжувала виступ характерними рухами, під мотиви легендарного шлягеру. Найкращим за весь вечір був номер колективу «Жіноча логіка». Такий собі «народний танець під сучасний біт». Рухи, костюми – усе радувало очі й душу.

Яскраве та незабутнє закінчення шоу не залишило байдужим, учасники розійшлися залою та почали танцювати, глядачі аплодували стоячи, дякували за неперевершений вечір, який запам’ятався надовго.

Моральна КОМА


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 521 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0