Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Лютий » 12 » РОМАНТИЧНА ВІННИЦЯ

16:02
РОМАНТИЧНА ВІННИЦЯ


ТОП-5 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ МІСЦЬ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК ЗАКОХАНИХ

На порозі 14 лютого – День святого Валентина. Слідом за ним у двері стукає весна. Найблагодатніша пора для вияву почуттів, які розпускаються із людських сердець, наче перші квіти з-під снігу. Всі закохані пари, взявшись за руки, летять окрилені на прогулянки. Куди повести свою половинку в нашому місті на побачення, щоб вона запам’ятала його надовго? Пропонуємо п’ять найпопулярніших романтичних місць у м. Вінниці.

Пам’ятний знак «Я тебе люблю»

Розташований у Центральному міському парку, неподалік від планетарію. Скульптура, що «розповідає» про людські почуття – гранітний камінь, на якому викарбувано форму серця. Романтики вашому побаченню додасть не лише пам’ятник, а лавочки навколо нього, пофарбовані в білий колір, увінчані залізними арками, які створені також у формі сердець. На ці арки молодята вішають замки. Нині там їх безліч із різноманітними надписами, що символізують міцність почуттів. Досить популярна локація для весільних фотосесій. Кращого місця для весняного побачення годі й шукати.

Центр міста

Можливо, для вашої половинки м. Вінниця є маловідомим. У такому випадку гарним місцем для прогулянки стане найвишуканіші вулиці в центрі. Що може бути романтичніше за споглядання архітектурних шедеврів, розташованих яскравою панорамою. Особливо у вечірній час. Прихильність гарантовано не лише одне до одного, а й до чудового міста.

Площа Гагаріна

Місце, яке можна назвати вінницькою Меккою – оновлена площа Гагаріна. Для всіх, хто тут прогулюється, своєрідним обов’язковим ритуалом є сфотографуватися біля пам’ятного знака «I LoveVinnytsia». Згори відкривається вид на центральний вхід до міського парку, а також на рух вінницьких трамваїв. Романтика тут особлива: якщо піднятися на найвищу точку площі ввечері і заплющити очі, здається, ніби пливеш. Як у відомому фільмі «Титанік»…

Вінницькі фонтани

Дивно було б не згадати про славнозвісні Вінницькі фонтани, що в руслі річки Південний Буг поблизу острова Кемпа, відомі в Україні й далеко за її межами. Про позитивну енергію, яку вони випромінюють, не варто багато розповідати, тут достатньо зауважити – мистецька феєрія. Із пізньої весни до середини осені фонтани лідирують серед топових місць, тому в цю пору їх безумовно можна назвати найромантичнішим місцем.

Вінницькі трамваї

Несподівано? Здавалося б, що може бути романтичного у звичайному громадському транспорті? Якщо ввечері бажаєте здійснити прогулянку містом, спробуйте скористатися вечірнім трамваєм. І вся краса біля ваших ніг. Із восьмої до одинадцятої години вечора вже не так людно. Мешканці міста здебільшого повернулися додому, а в салоні можна зустріти молодь, романтиків, шукачів пригод… Чому б не помилуватися нічним містом у русі? Картинки швидко змінюються, отже, не набридають. Єдиний мінус – о двадцять третій трамвай прямує в депо. У цьому випадку допоможуть нічні маршрутки. З вікон містом так не намилуєшся, але додому повернутися вдасться з комфортом.

Діана КОЛЕСНИК


Категорія: Місто | Переглядів: 1589 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0