Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Квітень » 24 » ШІСТЬ РЕЦЕПТІВ ДОВГОЛІТТЯ

00:50
ШІСТЬ РЕЦЕПТІВ ДОВГОЛІТТЯ


Любий читачу, чи бували в тебе моменти, коли ти мріяв про вічне життя? Щоб ніколи не старіти, не хворіти тощо. Якщо так, то ти потрапив до когорти шанувальників БЕЗСМЕРТЯ. Повір, ти не перший і не останній.

Адже, все почалося ще задовго до народження Ісуса Христа. Стародавня Індія –  вважається першопрохідцем. Індійські мудреці також мріяли про вічне життя. І знаєш, їм це вдалося (принаймні, так сказано у їхніх Ведах). Цей чудо-еліксир добувався з таємничого дерева. Оскільки, воно було справді таємниче, про нього мені мало що відомо.

Давньогрецькі історики, пишуть що і греки мали власний рецепт, основним інгредієнтом якого були плоди із заморського дерева (можливо того ж, що й у індійців). Хоча усі інгредієнти були відомі історикам, власне рецепт приготування так ніхто і не дізнався.

Настала черга пошукати щастя й на руській землі. Там, чи-то розумніші були, чи-то ліньки було щось збирати, додавати та змішувати; відомо одне: їх зілля – цілюща вода. Перейти через густий ліс, біля Баби-Яги звернути на право і… джерело з «живою водою» перед тобою. Не знаю, чи правда це, чи хто вигадав, та зрозуміло одне: впродовж віків пошуки не переривалися ні на хвилину.

За вікном ХХІ століття і у легенди, перекази і казки вже давно ніхто не вірить. Тому не буду дурити голову всілякими еліксирами чи, борони Боже, ритуалами. Мій рецепт куди простіший, а моментами навіть приємніший. Тож сміливо записуй:

ДІЯ 1: ЛІНЬ

Так, так, так. Звичайна лінь. Щоб оволодіти цією дією тобі доведеться – нічого не робити. Хоча ні, можеш дивитися TV, слухати музику, відпочиваючи на дивані. Головне – жодних зайвих рухів. Думаєш, що це моя хвора уява? Мушу тебе розчарувати – цей факт доведено гарвардськими ученими. Саме лінь на 10% продовжує твоє безцінне життя.

ДІЯ 2: АКТИВНІСТЬ

Скажеш: «Та це ж повна протилежність дії №1». Так, ти маєш рацію. Але й ця дія науково-визнана корисною для подовження свого віку. Потрібно навчитися правильно планувати та розподіляти робочий день. Будь активним, але не забудь знайти зайву годинку для релаксу. Подовжиш життя на 13%.

ДІЯ 3: ЛЮБОВ

Не в плані тілесного задоволення. Любов до «всюдисущого», до музики, спорту, навчання, розваг, кіно, їжі та навіть до себе коханого. Одна думка про людину, річ або дію, яку ти любиш – додасть тобі життя на цілих 16%.

ДІЯ 4: СМІХ

Ні для кого не секрет, що сміх є найкращими вітамінами для довголіття. Він може подовжити життя на цілий 21%. Люди, які посміхаються частіше, рідше хворіють на серцево-судинні захворювання, не знають утоми та депресії.

ДІЯ 5: ПОЦІЛУНОК

Ось ми й наблизилися до найприємнішого. Під час поцілунку виробляється гормон щастя – ендорфін. Він допомагає схуднути; угамовує біль, і, що найголовніше, подовжує життя на 27%.

ДІЯ 6: СЕКС

                                                   Саме регулярний, а головне, здоровий секс набрав найбільше відсотків. 30% – гарний показник, чи не так? Ти лишень уяви, якщо займатися ним активно, з любов’ю та поцілунками можна досягти апогею вічності.

Тепер тобі залишається чітко дотримуватися вказівок – і вічне життя тобі гарантовано. Та добре поміркуй, чи воно тобі потрібно. Прийми мудре рішення, як це колись зробив цар Соломон. Хоч він і відмовився випити життєдайний еліксир (не хотів бачити смерть своїх рідних), впевнена, твоє рішення, яким би воно не було, правильне!

Юлія АНДРІЯЩЕНКО


Категорія: Різне | Переглядів: 552 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0