Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Вересень » 26 » СПІВАТИ – ЩАСТЯ ДАРУВАТИ

01:51
СПІВАТИ – ЩАСТЯ ДАРУВАТИ


Золотаве волосся манить кучерями, живий рум’янець підкреслює риси обличчя. Очі – спокійний і водночас загадковий океан. За привабливою зовнішністю приховується не шаблонний образ легковажної блондинки, а талановита особистість з чарівним голосом. Знайомтеся, Інна Марчишина, студентка 4-ого курсу ІФЖ!

У школі Інна найбільше полюбляла уроки музики. Талант помітила вчителька, яка згодом усіляко підтримувала ученицю під час співочих конкурсів. «Дебют на сцені відбувся у 8-ому класі, пригадує дівчина. – Силу свого таланту відчула, коли побачила після виступу сльози на очах слухачів. Відтоді зрозуміла: не дарма співала, пропускаючи крізь себе кожне слово».

Інна активно займається художньою самодіяльністю і в стінах alma mater. Неодноразово брала участь у різних конкурсах: «Співочий голос університету», «Красуня ІФЖ», звітних концертах.

Найміцнішою опорою для дівчини в будь-яких творчих починаннях є батьки, а подруга Юлія постійно повторює: «Я в тебе вірю!». Це додає сил.

На життєвому шляху білявки трапляється безліч ситуацій, що збивають з пантелику. Але ніщо не здатне знищити бажання співати. У цієї тендітної, слабкої, здавалося б, беззахисної леді залізна вдача.

Коли приїздить додому, то найперше цілує матір з батьком, дістає нові «мінусовки», вмикає музичний центр, караоке і все-е-е-е-е! Концертна програма до самісінького вечора, аж поки голос не втомиться!J

Життєрадісна дівчина сама пише пісні. Головне джерело натхнення – кохання.

Вона – усміхнена, комунікабельна та ще й романтична! У шаленому темпі студентського життя встигає розвивати свою духовність і прекрасно справляється з напругою. Іноді так необхідно зателефонувати мамі і сказати: «Мамусю, усі пісні для тебе». А потім – обов’язково помолитися Богу і попросити в нього сили.

Співає українською, російською, англійською та італійською. Проте перевагу надає солов’їній. У майбутньому планує вивчити ще декілька іноземних мов.

Окрім співу любить малювати та куховарити. Щастя для неї, коли рідні та близькі – здорові. Мріє створити дружню сім’ю, стати відомою співачкою, прославити свій рідний край.

Який же чоловік може сподобатися цій чарівній дівчині? Мужній, розумний, добрий і…справжній. Саме той, хто здатен полонити серце юної «Мерилін Монро»!

Інна ЖМУРКО


Категорія: Обличчя | Переглядів: 520 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0