Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Листопад » 7 » СПІВУЧІ ТАЛАНТИ ПЕДАГОГІЧНОГО

02:30
СПІВУЧІ ТАЛАНТИ ПЕДАГОГІЧНОГО


До сторіччя нашої almamaterбуло організовано наймасштабніше шоу за всю історію навчального закладу – «Співучий голос університету».

– Це виклик всеукраїнському телешоу «Голос країни». Університетський проект увібрав у себе найкращі риси програми каналу «1+1». Аби презентувати таке «могутнє» шоу, пішло багато фізичних та моральних сил, – розповідає організатор конкурсу, методист відділу виховної роботи Людмила Бровчак.

Відбірковий тур «Співучого голосу університету», в якому взяли участь 53 студенти, проходив на початку листопада протягом трьох днів.

Співаків оцінювали п'ятеро вокальних наставників, серед яких: заслужена артистка України, доц. кафедри мистецької підготовки ІППМ Ірина Швець, доц. кафедри музикознавства та інструментальної підготовки ІППМ Тетяна Браніцька,асистент кафедри мистецької підготовки ІППМ Тетяна Коваль,ст. викладач кафедри музикознавства та інструментальної підготовки ІППМОксана Шпортунта директор студентського клубу Олександр Біцюк.

Завдання суддів полягало у тому, щоб вони, сидячи спиною до виконавців, лише за голосом обрали по п'ять вокалістів до себе у команду. Уже на другий день конкурсу виявилося, що такої кількості учасників до кожної команди замало і тому ліміт був збільшений до шести осіб.

Упродовж конкурсного відбору в залі панувала дружня атмосфера, незважаючи на запеклу конкуренцію між юними артистами. Декому аплодували стоячи. Такій підтримці глядацької аудиторії позаздрив би навіть «старший брат» – «Голос країни».

Не обійшлося й без сліз. Коли після виступу ніхто з членів журі не повертався обличчям до конкурсанта, то деякі учасники мовчки залишали сцену зі сльозами на обличчі… Водночас, незважаючи на результати, усі виступали гідно.

Відтепер тридцятьом півфіналістам доведеться добряче попрацювати, адже до фіналу потрапить лише десятеро учасників: по двоє з кожної команди. Одного обирає тренер, а іншого – глядачі, шляхом голосування.

Дорогі читачі, ми чекаємо вас на півфіналі шоу «Співучий голос університету», який відбудеться у лютому 2012 року.

За перебігом подій слідкуйте у соціальній мережі «Вконтакті» в групі «Співучий голос університету» (http://vkontakte.ru/golos_vdpu).

Ігор СТАСІЄНКО

Світлини Юлії ПАНДІНОЇ


Категорія: Різне | Переглядів: 577 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0