П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 10 » ТАЛАНТИ ЗАПАЛЮЮТЬ ЗІРКИ або ХВИЛИНА СЛАВИ ПО-СТУДЕНТСЬКИ

21:27
ТАЛАНТИ ЗАПАЛЮЮТЬ ЗІРКИ або ХВИЛИНА СЛАВИ ПО-СТУДЕНТСЬКИ


Нещодавно стартував перший етап конкурсу «ВДПУ має таланти», участь в якому взяли талановиті студенти нашого університету. Із вітальним словом до глядачів звернувся один з організаторів талант-шоу Ігор Цигвінцев, котрий оголосив умови конкурсу (переможець отримає 1000 гривень) та представив глядацькій аудиторії вельмишановне журі.

Цьогоріч оцінювати учасників талант-шоу спробували себе старший викладач кафедри української літератури Віктор Крупка, доцент кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Тетяна Грінченко, завідувач мистецького центру Олександр Біцюк, народна артистка України Ірина Швець та начальник відділу виховної роботи Людмила Бровчак.

Перший день відбору талантів відкрила учасниця співочого шоу «Голос країни» Олена Шинкар із піснею «It’s my time». Далі нагода продемонструвати свої вміння випала учасникам змагання «ВДПУ має таланти». Розпочав конкурсний відбір Владислав Цвілишин із композицією «Когда меня ты позовешь». Чудовий голос та вміння вести себе на сцені взяли гору над хвилюванням, у результаті хлопець отримав від суддів п’ять омріяних «так».

Не менш захопливим був виступ Андрія Короля з проникливим авторським віршем «Не плачте, мамо». Хвилювання далося взнаки, хлопець збився з ритму. Проте бажання потрапити до омріяного півфіналу було сильнішим за тривогу. Саме тому, зібравшись із силами та думками, учасник вдало завершив виступ й отримав від суддів перепустку.

Наступною на сцену вийшла Дарія Колесник із піснею «Listen to your hurt». Думки журі стосовно виступу розділилися. Заключне слово було за Олександром Біцюком, котрий дав дівчині ще один шанс з надією на те, що у півфіналі вона проявить себе.

Чимало вражень справив на журі й глядачів неперевершений спів Романа Голомаха, який виконав пісню «Самая». Вразило проникливе художнє читання Мариною Дяковою авторського вірша «Україна».

Неперевершеним виявився дует двох хлопців Богдана Бартюка та Івана Печериці, котрі продемонстрували композицію «Одинокий пастух» (інструментальний жанр).

Не залишив байдужим нікого авторський вірш Наталії Шкребети «Скрипаль». Розчулило те, що дівчина писала його, опираючись на власний життєвий досвід. Бурю позитивних емоцій і захоплення журі викликали й Олександр та Тетяна Щерби, виконавши композицію «Тобой лиш вдохновленный»! Драйвовим настроєм поділилася Валентина Буцерога, заспівавши «I could have danced all night» в англо-українському виконанні.

На жаль, цього дня фортуна відвернулася від Юлії Демкович, Сергія Сергеєва, Наталії Беспалько, Тетяни Марчук, Святослава Скоробагача та Наталії Бельдій. Учасникам не вдалося підкорити своїм талантом справедливих суддів і вибороти місце у півфіналі.

Другий день відбору «ВДПУ має таланти» розпочався із виконання Оленою Пасіховою композиції «Come heаr the music play». Сильні вокальні вміння дівчини забезпечили їй путівку до наступного туру.

Наступною підкорювачкою глядацької аудиторії стала Віталія Рижук, котра продемонструвала pole dance. Журі не зовсім зрозуміли, що робити з її талантом і як інакше дівчина зможе проявити себе в шоу. Проте за бездоганне акробатичне виконання їм нічого не залишалося, окрім того, як сказати «так».

Бажаючи заявити про себе як про талановитих людей, власні сили в шоу спробували Христина Каракай і Катерина Христич. Дівчата представили авторську композицію «Запали сонце». Талант юнок викликав захоплення, тому вони пройшли до наступного етапу відбору.

Проявив себе як творчу особистість Віктор Дзюблук, виконавши пісню «Ніжно». Подарувала чудовий спів глядацькій аудиторії й отримала схвальні відгуки Анастасія Сіліфонова, заспівавши «Одинокая звезда». Зачепив за живе авторський вірш Людмили Буянової, присвячений братові. Розчулившись, журі дало змогу дівчині проявити себе у півфіналі.

Наступними розважали аудиторію Анастасія Колісінська й Христина Ткачук піснею «Оne, two, seven, free». Виступ талановитих студенток сподобався й ректору університету, доц. Наталії Лазаренко, котра долучилася до обговорення.

Театральне мистецтво на сцені зумів відтворити Богдан Остаповець, прочитавши монолог «Грице» з уривку Марусі Чурай. Неординарним танцем вразила публіку Анастасія Чабан. Справжню ліричну сповідь продемонстрували Діана та Микола Комісаренко. Судді оцінювали лише дівчину. За її харизму й талант дали змогу брати участь у подальшому відборі.

Катерина Христич продемонструвала незабутню композицію на фортепіано. У результаті перейшла до наступного етапу талант-шоу. Чудовим був спів Катерини Дзиговської, під супровід учасників гурту «Оn my own» – Юрія Гончарука та Романа Войцехівського. Проте юнаки, окрім музичного супроводу, також прагнули взяти участь у змаганні, тому показали вміння гри на барабанах і гітарі. Трійка отримала омріяне суддівське «так». Зворушливим було виконання пісні «Цветы под снегом» Юлією Юрковою. На думку журі, дівчині вдалося переспівати Ларису Доліну.

На завершення відкрили публіці власні таланти Софія Блідченко яскравим танцем і Марія Кравчук піснею «Усміхнися мені». Не пощастило проявити себе сповна Ярославу Кащуку, Діані Прижаті, Олені Охріменко, команді КВН «5 хвилин» і Марії Китайчук.

Усім, хто оцінював виступи, було нелегко. Доводилося обирати кращих серед кращих. Проте суддівська п’ятірка зробила вибір. Проте, за умовами конкурсу глядачі, взявши участь у голосуванні, зможуть дати путівку до півфіналу двом учасникам, які не пройшли відбору.

ВДПУ вкотре доводить, що наші студенти талановиті. Тож зичимо успіхів усім тим, хто пройшов до півфіналу. Не засмучуйтеся, кому не вдалося цього разу показати свої здібності сповна. Хтозна, можливо із допомогою глядацького голосу саме ви станете талантом Вінницького педуніверситету 2015.

Наталія ГАВРИШ

Фото Світлани КОСТЮК


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 555 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0