Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 10
МЕНІ НЕ ПОТРІБНЕ ВЕЛИКЕ МІСТО

Не спалось. Блукала в роздумах про людське життя, долю та випадковості. Чомусь згадала своє підліткове прагнення переїхати до мегаполісу. Посміхнулася. Я щаслива, що цього не сталося.
Мені не потрібне велике місто. Воно зробило б мене самотньою та цинічною. Мільйонники пахнуть грошима та зрадою. Пришвидшений темп бетонного мурашника не залишає часу для духовних турбот. В гонитві за визнанням часто втрачаються зернинки чогось людяного та чистого. При цьому успіх гарантовано не кожному. Певно бридко усвідомлювати, що працюєш для того аби вижити, а не тому, що маєш натхнення.
Інша справа, коли до болю знайомі вулички викликають теплі спогади та неймовірне відчуття комфорту, все навколо наповнює силами, навіть сонце здається ближчим, а за щирими обіймами не потрібно їхати сотні кілометрів. Ти кожною клітиною відчуваєш підтримку, на власні очі бачиш як хтось не ...
Читати далі...
.

 

ТАЛАНТИ ЗАПАЛЮЮТЬ ЗІРКИ або ХВИЛИНА СЛАВИ ПО-СТУДЕНТСЬКИ

Нещодавно стартував перший етап конкурсу «ВДПУ має таланти», участь в якому взяли талановиті студенти нашого університету. Із вітальним словом до глядачів звернувся один з організаторів талант-шоу Ігор Цигвінцев, котрий оголосив умови конкурсу (переможець отримає 1000 гривень) та представив глядацькій аудиторії вельмишановне журі.

Цьогоріч оцінювати учасників талант-шоу спробували себе старший викладач кафедри української літератури Віктор Крупка, доцент кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Тетяна Грінченко, завідувач мистецького центру Олександр Біцюк, народна артистка України Ірина Швець та начальник відділу виховної роботи Людмила Бровчак.

Перший день відбору талантів відкрила учасниця співочого шоу «Голос країни» Олена Шинкар із піснею «It’s my time». Далі нагода продемонструвати свої вмінн ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0