Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 21 » ТЕАТР «СЬОМЕ НЕБО» НА СЦЕНІ ПЕДАГОГІЧНОГО

13:19
ТЕАТР «СЬОМЕ НЕБО» НА СЦЕНІ ПЕДАГОГІЧНОГО


У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулася захоплива вистава «Одержимі морем» (п’єса британського письменника Пьера-Жаке за Єліаса) у виконанні акторів народного театру-студії ВНМУ імені М. Пирогова «Сьоме небо». Режисер-постановник Марина Ревенко – працівник Вінницької ОУНБ імені К. Тімірязєва, упорядник й автор книги сценаріїв масових заходів «І сценарист, і режисер».

Народний театр-студія «Сьоме небо» був створений на медико-психологічному факультеті Вінницького національного медичного університету імені М. Пирогова у 2005 році завдяки художньому керівнику І. Байгузіній та професійному режисеру М. Ревенко.

Цьогоріч театру виповнилося 10 років. У свій ювілей «Сьоме небо» неодноразово брав участь у конкурсних програмах і ставав переможцем. Так, у жовтні 2015 р. у рамках Третього міжнародного фестивалю народних театрів та аматорського мистецтва JOYFEST була представлена вистава «Одержимі морем». Результат – три дипломи: «Краща жіноча роль першого плану», «Краща хореографія», «Акторська надія майбутнього». Серед акторів театру –студент 2 курсу інституту історії, етнології і права педуніверситету Олександр Щерба.

Чільне місце у виставі займає проблема становлення особистості у боротьбі з самим собою, з оточуючим світом. Вистава змушує думати, переживати, жити разом із героями. Аура чудової постановки поглинає повністю, дія завершується, лунають оплески, а тобі не хочеться вставати з крісла, хочеться дивитися і слухати, дивитися і слухати…

Вистава пройшла з аншлагом, не залишивши нікого байдужим. Дякуємо Марині Ревенко та акторам театру за чудову виставу, за приємно проведений час. Із нетерпінням чекатимемо нових п’єс та цікавих сюжетів. Хочеться сподіватися, що і у Вінницькому педагогічному буде створено свій театр, адже у нас стільки обдарованої і талановитої молоді!

Валентина РУЦЬКА,

завідувач відділу бібліотеки


Категорія: Культура | Переглядів: 437 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0