Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Березень » 22 » «ТИПИЧНУЮ ВИННИЦУ» зрозуміє лише справжній вінничанин!

00:35
«ТИПИЧНУЮ ВИННИЦУ» зрозуміє лише справжній вінничанин!


Популярність блогів та соціальних мереж неухильно зростає, а приголомшливий ріст їх аудиторії нагадує геометричну прогресію. Зараз відвідування таких ресурсів навіть вища, ніж у поштових сервісів.

Першу цеглину у фундаменті нового напрямку веб-сервісів заклав американський сайт «Classmates.com», який відкрився ще в 1995 році, пропонуючи відшукати своїх однокласників та старих друзів. Через десять років шалений успіх «MySpace» призвів до швидкого зростання мереж та збільшення їх популярності серед користувачів. «Facebook» та його молодші брати – «Вконтакте» і «Connect» також мають великий попит, хоча і не пропонують нічого особливого. Ці сайти акумулювали в собі величезну базу профілів, з яких можна дізнатися багато чого про людину та її уподобання.

Так, нещодавно, мережа «Вконтакте» об`єднала вінничан у групі «Типичная Винница». Її засновником став учень 11класу школи №32 Максим Пасік (Кісап).

Тематика записів найрізноманітніша. Доповнити групу може кожен користувач. Саме тут її учасники згадують, яким було місто колись, яким є тепер і мріють про те, яким стане в майбутньому.

Вирішила зустрітися з цим юним винахідником-вундеркіндом, щоб особисто дізнатися всі подробиці.

– Максиме, як виникла ідея створити «Типичную Винницу»?

– Ця думка прийшла спонтанно. Удома переглядав подібні сторінки інших міст і подумав: а чому б не створити таку для Вінниці.Спочатку вигадав та змонтував фон для записів, який би символізував наше місто і створив першу картинку. Потім завантажив і чекав… У перший день роботи її відвідало 30 людей, а з кожним днем все більше і більше.

– Як довго існує сторінка і яку кількість прихильників вона завоювала за цей час?

Їй майже три місяці. За цей період на неї підписалися більш ніж 17.000 відвідувачів.

– Чи очікував ти такої популярності сторінки?

Взагаліі не мріяв, думав, що 1000 – це «небо», проте, тепер видно, що помилявся. Зараз наша сторінка за кількістю учасників наздоганяє лідера «типичных» міст – групу «Типичный Киев», якій, до речі, вже чотири місяці!

– Які теми найактуальніші?

Оскільки створити картинку чи залишити запис може кожен, а вік учасників необмежений, то і теми найрізноманітніші. Люди пишуть про те, що їм подобається і залишають коментарі про враження від різних подій. Вона просто об`єднує мешканців міста.

– Чи зацікавила «Типичная Винница» жителів інших міст?

Це переважно користувачі, які навчаються в нас. Найактивніші Київ, Одеса, Немирів і Калинівка.

– Що б ти хотів побажати читачам?

Розповідайте друзям, батькам і вчителям про групу. Читайте наші новини, висловлюйте свої думки щодо змін і подій. Але надавайте перевагу не соцмережам, а реальному спілкуванню.

Вінниця – це наше з Вами рідне місто! Варто пам`ятати, що простір для творчості завжди знайдеться для молодих, талановитих і креативних людей. Якщо це про вас, тодi приєднуйтеся! Обмiнюймося досвідом, пам'ятаючи, що талант i потенцiал потрiбно розвивати, а не чекати щасливого випадку. Успiху!

Наталія БАЮРКО


Категорія: Різне | Переглядів: 756 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0