Субота ,11.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 14 » ТВОРЧИЙ ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ

19:11
ТВОРЧИЙ ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ


Щорічна церемонія посвяти талановитих «першачків» в артисти студентської родини відбулась у Мистецькому центрі 27 вересня. Дебютували творчі колективи та солісти 1-СОМ, 1-СОФ, 1-М та 1-АФ груп факультету математики, фізики і технологій.  

Першим на сцену вийшов саксофоніст Іван Печериця, представник      1-СОМ, який виконав відому пісню «Город, которого нет». Жвавий танець одногрупників та дотепний КВН додав позитивного настрою публіці. Поки новачки готувалися до наступного номера, глядачів розважали старшокурсники: Сергій Клімов, Дарина Колесник і Віталій Васильченко. Вони вдало поєднали гру на гітарі разом із чоловічим та жіночим вокалом.

Презентація групи 1-М нагадувала своєрідне інтерв’ю. Знаній на ФМФТ особі задавали питання, а замість відповіді лунала мелодія. У такий спосіб було «опитано» представників різних посад: від куратора до заступника старости гуртожитку. Дует Валерії Петрик та Ігоря Люльчука з піснею «Дешёвые драмы» став ще одним прикладом влучного поєднання віртуозної гри на гітарі та вокалу. 

На концерті не обійшлося й без несподіванок. Аліна Данилевич, представниця групи 1-СОФ, на жаль, не змогла виступити з номером, задум якого намалювати комозицію технікою батик. Причини цього залишилися за лаштунками, але роботу наприкінці заходу все ж було продемонстровано. 

Дмитро Черненко з групи 1-АФ продекламував вірш, насичений гумором і складною математичною термінологією. 
Ведучі Вікторія Журавель і Богдан Остаповець організували міні-клятву: виголошували жартівливі репліки про студентські будні,  а першокурсники голосно й натхненно відповідали «Клянемося!».

На сцені Вінницького педуніверситету виступити гості з інших ВНЗ, зокрема Даяна Кравцова. Приємним сюрпризом стала відеопародія на кліп Бенні Бенассі «Satisfaction». Завершальною частиною програми були запальні танці у виконанні четвертокурсниць ФМФТ. У фіналі прозвучала пісня Дарини Колесник та Анастасії Орлової «Не пара». 
                                                                                                        Євгеній ГУСЄВ


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 431 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0