Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 14
ТВОРЧИЙ ДЕБЮТ ПЕРШОКУРСНИКІВ

Щорічна церемонія посвяти талановитих «першачків» в артисти студентської родини відбулась у Мистецькому центрі 27 вересня. Дебютували творчі колективи та солісти 1-СОМ, 1-СОФ, 1-М та 1-АФ груп факультету математики, фізики і технологій.  

Першим на сцену вийшов саксофоніст Іван Печериця, представник      1-СОМ, який виконав відому пісню «Город, которого нет». Жвавий танець одногрупників та дотепний КВН додав позитивного настрою п ...
Читати далі...
.

 

«КВІТУЄ РІДНА УКРАЇНА» В СТІНАХ АЛЬМА-МАТЕР

Виставку вишитих рушників «Квітує рідна Україна» відкрито у Вінницькому педуніверситеті в 355 аудиторії першого корпусу. Організатор – Тетяна Пірус, завідувач навчально-наукової лабораторії з етнології Поділля, член Національної спілки народних майстрів України та Національної спілки журналістів України, дослідниця Подільської народної ляльки-іграшки, знана писанкарка.

Пані Тетяна розповіла про особливості традиційного символу української оселі.

 

Юрій ЗІНЬКО: «АРХЕОЛОГІЯ – ЦЕ ПОКЛИКАННЯ РОМАНТИКІВ»

Студенти-другокурсники факультету історії, етнології і права влітку проходили археологічну практику, яка залишила у їх пам’яті яскраві спогади. Цьогоріч досліджували територію литовського городища у м. Вінниці (район Старого міста). Експедицію очолила старший науковий співробітник Інституту археології НАН України Лариса Виногродська. Керівниками були доценти ФІЕП: Анатолій Войнаровський, Віталій Тучинський, Юрій Степанчук та Віктор Косаківський.

Із 25 липня по 14 серпня студенти плідно попрацювали  і здобули декілька цінних знахідок. Під час розкопок виявлено фрагменти  т ...
Читати далі...
.

 

35 ВИДІВ БОРЩУ СПРОБУВАЛИ ГОСТІ В «ТЕАТРІ НА ГОРОДІ»

Обласний мистецький проект «IX Всеукраїнський фестиваль борщу» знову зібрав на подвір’ї заслуженої журналістки України Ганни Секрет чимало поціновувачів народних традицій та охочих посмакувати борщем. Цьогоріч на дійство до с. Правилівки Оратівського району завітало 35 творчих колективів, серед яких були й вінницькі студенти. Скористалися нагодою активно відпочити також майбутні журналісти й рекламісти Вінницького педуніверситету.

...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ СВЯТКУВАЛИ І ЗМАГАЛИСЬ

Змагання, присвячені Дню фізичної культури і спорту, відбулися на спортивному майданчику університету. Учасники з семи факультетів і навчально-наукового інституту мали змогу продемонструвати вміння у футболі, баскетболі, волейболі.

На запрошення ректора Наталії Лазаренко до педуніверситету завітала майстер спорту міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, учасниця XXXІ Олімпійських ігор у м.Ріо-де-Жанейро, випускниця нашого ВНЗ Світлана Ахадова.

...
Читати далі...
.

 

І МУЗИКА ЛУНАЛА ПОВСЯКЧАС

Своєрідний музичний міні-фестиваль відбувся на факультеті дошкільної, початкової освіти та мистецтв. Напередодні Міжнародного дня музики викладачі кафедри художніх дисциплін дошкільної та початкової освіти організували приємний і пізнавальний відпочинок просто в вестибюлі.

Свято розпочалося піснею «Музика звучить» Лесі Горової у виконанні студентки Катерини Наконечної. Далі виступив оркестр дитячих інструментів «Кришталеві нотки» під керівництвом Оксани Шикирінської. Для того, аби довершити піднесену мистецьку атмосферу, на коридорі було влаштовано виставку авторських робіт майбутніх виховате ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0