Понеділок ,6.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Травень » 19 » У СЯЙВІ ЗОЛОТИХ МЕДАЛЕЙ

06:57
У СЯЙВІ ЗОЛОТИХ МЕДАЛЕЙ


Наталя Добринська – випускниця інституту фізичного виховання і спорту нашого університету, цілеспрямована спортсменка, яка заявила про місто над Бугом не лише на всю країну, але й на увесь світ. Майстер спорту міжнародного класу, срібна призерка світу і бронзова призерка Європи з легкоатлетичного багатоборства, олімпійська чемпіонка.

Спорт невід’ємна складова сім’ї Добринських. Батьки чемпіонки теж віддають значну частину життя цій справі. Мати Любов Аполлінаріївна – головний редактор газети «Вінниччина», чемпіонка області з боротьби на руках – армреслінгу. Батько Володимир Степанович – керує підрозділом Вінницької райдержадміністрації, що займається інвалідним спортом. Сестра Наталії – Вікторія Добринська – майстер спорту зі стрибків у висоту.

Життя поза спортом у Наталії майже немає. Атлетика захопила її давно і  повністю. На її рахунку багато спортивних досягнень: 2000 р. – Чемпіонат України серед юніорів, семиборство – 1-е місце; 2003-2007рр. – Чемпіонат України, п'ятиборство – 1-е місце; 2004 р. – Чемпіонат світу, п'ятиборство – 2-е місце; 2008 р. – Пекінська Олімпіада – 1-е місце в семиборстві й п'ята золота медаль збірної України.

– Для мене авторитетів не існує, важливо бути переможцем у душі, –сказала спортсменка в одному з інтерв’ю.

Крім спорту, пробувала свої сили в журналістиці, знімалася для журналів, брала участь в телешоу «Танці з зірками».

– Це було цікаво, але не так, як спорт, – зізнається Наталя Добринська. – У легкій атлетиці ще є вершини, які я хочу досягти – нові золоті медалі, рекорди. Вважаю, що в кожній справі, яку робить людина, повинно збігатися все: фінанси, любов до країни, повага до того, що ти робиш. Кожен має право вибору…

Ця дівчина не їсть м’яса, любить фрукти та овочі, сім років тому почала займатися йогою. Їй подобаються старі фільми. Віддаючи себе, свою душу, свою силу та енергію захопленню, що вже давно стало професією, Наталя цілеспрямовано прокладає шлях до новин вершин.

Тетяна ПАСІЧНИК


Категорія: Різне | Переглядів: 572 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0