Вівторок ,14.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 7 » У ВАГОНІ

20:28
У ВАГОНІ


Поїзд мчав із феноменальною швидкістю. Монотонний стукіт коліс заколисував, тому атмосфера у вагоні була спокійною.

Дівчина сиділа, закинувши ноги на сидіння та поринувши у світ вигаданих персонажів. Юнак навпроти уважно вдивлявся в риси дівочого обличчя. Навіть не знаючи змісту книжки, по її обличчю міг «прочитати» усі події, що там відбуваються.

Це було справжнє кохання, яке показують у фільмах. Хлопець ще ніколи не відчував такого щирого, палкого почуття. Саме із цією дівчиною йому хотілося пов’язати свою долю. Тому, їдучи у відрядження до найромантичнішого міста на землі Парижа, юнак планував ощасливити свою кохану освідченням.

Парубок усе поглядав на неї, як вона смішно морщить носик, поправляє волосся, що вибилося із зачіски, як швидко бігають її очі рядками книги. Йому так хотілося, аби ця мить тривала вічно.

Раптом з’явилося погане передчуття. Його серце почало битися частіше. Із кожним наступним моментом тривога оволодівала душею все більше і більше. Він напружено вдивлявся у краєвиди, що миготіли за вікном. Хлопець намагався зібрати свої думки докупи, але ті безжально розсіювалися.

Йому захотілося обійняти дівчину. Ще раз подивився на спокійний вираз її обличчя, що виражало глибоку зацікавленість у книзі. Він намагався заспокоїтися, але всі спроби завершувалися поразкою. Тривога наростала…

Можливо, ковток свіжого повітря призведе до тями? Хлопець відчинив вікно. Струмінь свіжості з різким звуком увірвався у вагон.Дівчина з подивом глянула на коханого. Бачачи, що щось не так, встала й обійняла його... Без слів... Ніби прочитавши думки.

Відчуття «цієї миті» прилинуло до нього. Потрібно зробити це тут і зараз. Парубок подивився в її блакитні очі, не відриваючи погляду, дістав маленьку червону коробочку і опустився на коліна...Дівчина не змогла стримати сліз щастя, адже це була та мить, на яку вона чекала майже з моменту їх першої зустрічі. У пориві емоцій кинулася йому на шию...

Наступного ранку в новинах по всьому світу повідомили екстрену новину: «Вчора, приблизно о 21:29, на одному з мостів поблизу міста Манчестер, Англія, через несправність колій у прірву зірвався потяг номер 192В «Сандерленд – Лондон».

Олександра ЗАКОРДОНЕЦЬ


Категорія: Потаємне | Переглядів: 525 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0