П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Листопад » 23 » В ГОСТЯХ У ВАРТОВИХ ВОГНЮ

21:23
В ГОСТЯХ У ВАРТОВИХ ВОГНЮ


23 листопада студенти-журналісти Вінницького педуніверситету побували на екскурсії в рятувальників. У Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області майбутніх мас-медійників зустріли привітно. Ветеран оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Володимир Бабкін ознайомив допитливу молодь з історією, розвитком та сучасним станом вогнеборства на Вінниччині.

Потім другокурсники звернули увагу на оригінальні експонати пожежно-рятувальної виставки: раритетну техніку, засоби пожежогасіння, зразки спецодягу. Атмосфера музею сприяла розумінню нелегких буднів рятувальників.

Про специфіку роботи прес-служби при Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області поділився підполковник служби цивільного захисту Олександр Кутовий. Він розповів про важливу роль ЗМІ щодо якісного й оперативного інформування населення про надзвичайні події в регіоні, профілактики виникнення пожеж, дотримання правил поводження на воді в різні пори року, поведінки із вибухонебезпечними речовинами та предметами тощо.

Службовець наголосив на важливості об`єктивного, відповідального створення іміджу сучасного рятувальника, поваги до цієї небезпечної професії серед громадян, презентував корпоративні видання, які готують працівники прес-служби – газету «Мить істини» та журнал «Безпека життя на Вінниччині», відповів на запитання майбутніх колег-медійників.

Студенти щиро подякували за отриманні знання та гостинність МНС-ників. Візит завершився спільним фото на фоні пожежного автомобіля під гаслом "Запобігти, врятувати, допомогти!".

Каріна ПРИЙМАК

Фото Вікторії СЕРГЄЄВОЇ


Категорія: Таїна фаху | Переглядів: 590 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0