Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Жовтень » 15 » «ВЕСЕЛІ СТАРТИ – 2015»

18:52
«ВЕСЕЛІ СТАРТИ – 2015»


нещодавно відбулися на спортивному майданчику, що у дворі навчального корпусу №1. Спортивні змагання, приурочені Дню фізичної культури і спорту, організували працівники відділу виховної роботи разом із Радою студентського самоврядування університету. Про солодкі подарунки всім учасникам подбав профком ВНЗ.

До складу журі було обрано фахівців з фізичної культури: майстра спорту з хокею на траві, суддю міжнародної категорії Олександра Перепелицю, викладача кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту Вадима Поляка, старшого викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання Леоніда Хоронжевського, старшого викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання Юрія Чуйка. Очолила суддівську колегію старший викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання і спорту, майстер спорту з легкої атлетики Тетяна Дідик.

Формат цьогорічних змагань дещо відрізнявся від звичних «козацьких розваг». У конкурсах брали участь першокурсники п’ятьох інститутів та двох факультетів. Учасники мали змогу показати себе та власні сили у таких номінаціях: «Стрибки у довжину з місця», «Штрафний удар по воротах», «Кидок м’яча у кошик», «Естафета з м’ячем», «Згинання/розгинання рук в упорі лежачи», «Піднімання гирі».

На запрошення в.о. ректора Наталії Лазаренко до педуніверситету завітав відомий боксер, а в минулому випускник Інституту фізичного виховання і спорту В’ячеслав Узєлков.

Музичними вітаннями учасників підтримували студентки Олена Пасіхова, Вікторія Токарева (із піснею «Дієта») та Оксана Кулаківська (із піснею «Гімнастика» на слова В. Висоцького).

Своїм хореографічним номером усіх присутніх вразила Юлія Неприсяжна.

Підрахувавши бали та визначивши переможців, журі оголосило результати змагань. П’яте місце розділили між собою три команди: Інститут історії, етнології і права, Інститут філології й журналістики та природничо-географічний факультет. Четверте місце посів Інститут математики, фізики і технологічної освіти. Бронзовим призером став факультет іноземних мов. На другій сходинці опинився Інститут педагогіки, психології і мистецтв. Почесне перше місце виборов Інститут фізичного виховання і спорту. Тож вітаємо!

Тетяна ЩЕГЛОВСЬКА


Категорія: Із потоку новин | Переглядів: 433 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0