Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Лютий » 11 » ВІДПОЧИНОК ДЕШЕВО І СЕРДИТО

20:32
ВІДПОЧИНОК ДЕШЕВО І СЕРДИТО


Студенти – завжди заклопотані особи. Прокинувшись в гуртожитку, наповнюють шлунок чаєм і поспішають на ранкові лекції, що радо приймають у свої обійми. Особливо важко першокурсникам, які ще не звикли до студентського життя. Тому й думають, що через нестачу грошей воно закінчується на самих лиш парах. Спробуємо спростувати цю думку.

Зрозуміло, що молоді люди завжди прагнуть відпочинку. І навіть «свист у кишенях» не стане цьому на заваді. Звичайно, на власну стипендію чи на батьківські гроші сильно не розгуляєшся. Але ж скільки років молодь вдало наповнює свої світлі голови новими враженнями, намагаючись пристойно та недорого розважитись.

Про незаможність студентів вже котрі роки ходять легенди. І розваги, які з кожним роком все дорожчають, стають просто недосяжними для багатьох. Та якщо ж ви все-таки вирішили відпочити сповна, то варто заздалегідь подбати про своє матеріальне становище. По-перше, знайдіть підробіток. Зазвичай це невеличка робота, що як-не-як, а все ж оплачується. По-друге, намагайтеся обирати місця відпочинку, де діють хоча б якісь знижки. Це теж певним чином зекономить ваші фінанси. І, по-третє, завчасно розподіліть усю суму набитого гривнями гаманця. Витрачайте чітко стільки, скільки запланували. Старайтеся не обмежувати і водночас не дозволяти зайвого.

Старшокурсники нашого університету вирішили зорієнтувати ще не пристосованих першачків щодо відпочинку. За результатами опитування, 40% наших студентів надають перевагу нічним клубам: «Планета MODA-BAR», «Амагама», «Н2О» та ін. 20% полюблять посиденьки у кафешках неподалік університету, де можна завжди затишно провести час навіть за філіжанкою кави: «Celentano», «Картопляна хата», «Terra Mare». 15% молодих людей вважають кращим відпочинком прогулянку вечірньою Вінницею: фонтан Рошен, Центральний міський парк тощо. Інші ж 25% стверджують, що розважитися можна і в гуртожитку, аби було з ким.

А взагалі, скільки б грошей не було – все одно сам нікуди не підеш. Для початку необхідно обзавестися друзями, які завжди радо допоможуть витратити грошики. Жоден клуб і жодна кафешка не створить такого настрою, який здатні створити друг чи подруга. Чим більше товаришів, тим менше доведеться скидатися. Ось вам і дешево, і сердито.

Олександра КЛИМЕНКО


Категорія: Дозвілля | Переглядів: 413 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0