Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Лютий » 11
ВАШ ОБІД, СЕР!

Згадайте свій розпорядок дня. Нестримно «веселий» ранок, що розпочинається з кави, декілька довгих пар, легкий перекус (якщо пощастить знайти вільну хвилину). Знову пара, дорога додому й, нарешті, повноцінний обід чи вечеря. Та чи правильно це?

Сучасне суспільство в один голос твердить: «Харчуватися потрібно правильно та корисно». Написано чимало порад і рекомендацій, але більшість із них зовсім не пристосовані до розпорядку студента. Кожен день відрізняється від наступного кількістю годин і важкістю занять, але прийом їжі у будь-якому випадку має бути на першому місці. З’їдений поспіхом бутерброд із кавою чи чаєм, солодощі ...
Читати далі...
.

 

НАВЧАННЯ ТА КОХАННЯ ПОРУЧ

Вступаючи до ВНЗ, чимало студентів доволі часто опиняються перед новим етапом життя – пошуком своєї половинки. Помічниками у цьому наповненому життєвими баталіями шляху доволі часто стають одногрупники, котрі можуть бути не лише хорошими співрозмовниками, а й справжніми друзями.

Чи варто з цими людьми переходити на інший рівень спілкування? Чи взагалі потрібно мати з ними романтичні стосунки? Аби з’ясувати усі «за» та «проти» амурних історій в колективі, дізнаймося, що ж думають із цього приводу студенти ВДПУ.

...
Читати далі...
.

 

ВІДПОЧИНОК ДЕШЕВО І СЕРДИТО

Студенти – завжди заклопотані особи. Прокинувшись в гуртожитку, наповнюють шлунок чаєм і поспішають на ранкові лекції, що радо приймають у свої обійми. Особливо важко першокурсникам, які ще не звикли до студентського життя. Тому й думають, що через нестачу грошей воно закінчується на самих лиш парах. Спробуємо спростувати цю думку.

Зрозуміло, що молоді люди завжди прагнуть відпочинку. І навіть «свист у кишенях» не стане цьому на заваді. Звичайно, на власну стипендію чи на батьківські гроші сильно не розгуляєшся. Але ж скільки років молодь вдало наповнює свої світлі голови новими враженнями, намагаючись пристойно та недорого розважитись ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0