Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 19 » ВІКТОР БЕЛІНСЬКИЙ ЮВІЛЕЙНУ ЗИМУ ЗУСТРІЧАЄ

16:07
ВІКТОР БЕЛІНСЬКИЙ ЮВІЛЕЙНУ ЗИМУ ЗУСТРІЧАЄ


Колектив кафедри філософії, соціально-політичних дисциплін та етнології, дирекція інституту історії, етнології і права, ректорат Вінницького педуніверситету  сердечно вітають прекрасну, компетентну, освічену, професійно налаштовану людину, організатора і тривалого керівника кафедри філософії, кандидата філософських наук, доцента Белінського Віктора Миколайовича з ювілейним святом – 60-річчям (20 грудня).

В.М. Белінський, закінчивши філософський факультет Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка і аспірантуру за спеціальністю«соціологія», розпочав свою професійну діяльність на кафедрі в 1988 році й за час роботи розкрив себе як справжня, виняткова, креативна особистість із міцним моральним, науково-педагогічним і виховним потенціалом. Пройшовши шлях від асистента, доцента, завідувача кафедри виріс до знаного в Україні науковця, успішного міжрегіонального менеджера, талановитого і ефективного організатора.

Будучи першим фаховим соціологом у місті швидко організував соціологічну групу, на базі якої створив регіональний соціологічний центр з дослідження громадської думки в області. Результати досліджень центру часто використовуються керівництвом міста та області в управлінні соціальними процесами регіону, а Віктор Миколайович став ефективним соціологом-практиком та запитуваним політтехнологом. Студенти та колеги, що залучаються до конкретних соціологічних досліджень, отримують не лише моральні, пізнавальні а й матеріальні стимули.

Доцент Белінський В.М. – досвідчений, мудрий і відповідальний викладач, якого шанують і поважають студенти. Його змістовні, інформативні, актуальні лекції та семінарські заняття викликають неабиякий інтерес і зацікавленість студентів. Це людина з високим рівнем стриманості, толерантності та поваги до колег і студентів, його характеризують такі риси, як адекватність і об’єктивність, врівноваженість і наполегливість, енергійність і цілеспрямованість, рішучість і завзятість. Ці риси є важливим підґрунтям в його професійній діяльності.

За час роботи на різних посадах Віктор Миколайович проявляв себе як організований, дисциплінований фахівець, що своєчасно, якісно та сумлінно виконує свої службові обов’язки. На чолі кафедри з 1999 по 2012 рік він продовжив і закріпив започатковані попередниками сучасні принципи керівництва, що ґрунтуються на засадах принциповості, виваженості, поміркованості, толерантності, лібералізму та демократизму, був і лишається організаційним ядром кафедри, її лідером, взірцем наслідування і наставником, має у колективі заслужений авторитет і повагу.

Колеги, співробітники та друзі щиро вітають Віктора Миколайовича з ювілеєм і зичать йому здоров’я, благополуччя, натхнення, вірних і надійних друзів, плідної творчої праці, нових здобутків у навчанні та вихованні молоді на довгії, довгії літа.


Категорія: Обличчя | Переглядів: 483 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0