Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 19
ВІКТОР БЕЛІНСЬКИЙ ЮВІЛЕЙНУ ЗИМУ ЗУСТРІЧАЄ

Колектив кафедри філософії, соціально-політичних дисциплін та етнології, дирекція інституту історії, етнології і права, ректорат Вінницького педуніверситету  сердечно вітають прекрасну, компетентну, освічену, професійно налаштовану людину, організатора і тривалого керівника кафедри філософії, кандидата філософських наук, доцента Белінського Віктора Миколайовича з ювілейним святом – 60-річчям (20 грудня).

В.М. Белінський, закінчивши філософський факультет Київського державного університету ім. Т.Г.Шевченка і аспірантуру за спеціальністю«соціологія», розпочав свою професійну діяльність на кафедрі в 1988 році й ...
Читати далі...
.

 

СВЯТИЙ, ЩО ДАРУЄ КАЗКУ

Останній місяць року знаменується різноманітними святами, піднесеним настроєм, подарунками й особливим відчуттям зимового дива.

19 грудня – День Святого Миколая.

Люди ставляться з великою повагою до образу християнського єпископа, оскільки вважають Чудотворцем. Та неабияк його пошановують діти, для яких він – вічний захисник.

Напередодні свята ми поцікавилися в молоді, з чим асоціюється День Святог ...
Читати далі...
.

 

«ПЕРШАЧКИ» ТА ЇХНІ ТАЛАНТИ

У Вінницькому педуніверситеті відбувся День першокурсника факультету іноземних мов. На сцені Мистецького центру студенти 4 груп – 1-АА, 1-БА, 1-ВА, 1-ДН показували свої творчі таланти.

Між виступами груп присутніх розважали старшокурсники. Олександр Стаєцький, Микита Кравчук, Роман Сипко та Віталій Завінський зарядили зал енергією завдяки драйвовому виконанню рок-пісні.

Анастасія Сімфонова не просто заспівала музичний твір «Шопен», а й донесла до глядачів справжність почуттів.

...
Читати далі...
.

 

ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ В УКРАЇНІ: РЕАЛІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

В Українському національному інформагентстві «Укрінформ» відбувся медіа-день на тему: «Як підвищити ефективність житлово-комунальної реформи?». Ініціатором та організатором заходу виступив Проект Міжнародної фінансової корпорації (IFC, Група Світового банку) «Енергоефективність у житловому секторі України».

У рамках медіа-дня було проведено два «круглих столи» за темами: «Хто і як в Україні формує та реалізує житлову політику?» і «Як підвищити енергоефективність житлових будинків та скористатися можливостями державних і місцевих програм співфінансування ...
Читати далі...
.

 

ВІДЗНАЧИЛИ КРАЩИХ СПОРТСМЕНІВ 2015

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбувся ІІІ Фестиваль «Кращі спортсмени 2015 року». Вітальними словами свято розпочали ведучі Олександр Ярошенко та Світлана Назарчук, які запросили до виступу декана-директора інституту фізичного виховання і спорту, доцента Володимира Яковліва.

У Вінницькому педуніверситеті славні традиції має спортивна акробатика. Для нагородження спортсменів-акробатів було запрошено Марину Шевчук – викладача кафедри теоретико-методичних основ фізичного виховання, заслуженого майстра спорту України зі спортивної акробатики. Нагороди отримали: Діана Панчук (2 курс), Анастасія Василенко (1 курс), Світл ...
Читати далі...
.

 

ДИТИНСТВА СВІТ – ЧАРІВНИЙ СВІТ

Як говорив Василь Сухомлинський «Читання – один із витоків мислення й розумового розвитку», саме такий розвиток повинен прищеплюватися з дитячих років. Писати для дітей – завдання не з легких, але кожен майбутній педагог зі студентських лав повинен оволодіти цим мистецтвом.

17 грудня студенти-філологи 2 курсу Вінницького педуніверситету інсценізували авторські казки, котрі написали для дисципліни «Дитяча література». Із допомогою викладачів Вікторії Ткаченко та Ольги Реверчук, 357-ма аудиторія інституту філології й журналістики на деякий час перетворилась у справжній музично-драматичний театр. Тут відбулося звітне свя ...
Читати далі...
.

 

«УКРАЇНСЬКА МОВА КРІЗЬ ПРИЗМУ СТОЛІТЬ» –

під такою назвою 17 грудня в інституті філології й журналістики Вінницького педуніверситету відбулася науково-практична конференція, підготовлена за результатами самостійної роботи студентів-філологів із дисципліни «Історія української літературної мови». Захід організувала доцент кафедри методики філологічних дисциплін й стилістики української мови Валентина Богатько. Ведучими дійства стали студенти Андрій Успєхов та Анна Петровська.

Заступник декана-директора ІФЖ з наукової роботи Інна Гороф’янюк зауважила, що філологія живе в педуніверситеті вже понад 100 років і приносить все нові й нові звершення з кожною хвилиною свого існування. ...
Читати далі...
.

 

ПСИХОЛОГІЧНА БЕЗПЕКА В УМОВАХ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ВІЙНИ

Пропагандистська війна, що впродовж двох років розгорнулася в інформаційному просторі України та Російської Федерації, постає одним із ключових факторів, що спричиняють конфлікти у вітчизняному суспільстві.

Соціально-психологічні дослідження свідчать: серед українського населення проявляється безліч психологічних проблем. Зокрема про рівні інформаційної війни, технології нейролінгвістичного програмування розповів студентам-журналістам, рекламістам та всім охочим на майстер-класі у Вінницькому педуніверситеті Всеволод Зеленін – акредитований Майстер-коуч міжнародної категорії, кандидат психологічних наук, доцент кафедри політико-психологічних пробл ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0