П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Червень » 13 » Володимир КОВАЛЬ: «СПОРТ – СТИЛЬ МОГО ЖИТТЯ!»

17:58
Володимир КОВАЛЬ: «СПОРТ – СТИЛЬ МОГО ЖИТТЯ!»


Привітна посмішка. Відкритий погляд. Уже з цих декількох незначних, проте особливих рис можна здогадатися, що юнак – чудовий співбесідник! Тож знайомтесь – четвертокурсник природничо-географічного факультету Володимир Коваль. Перелік уподобань хлопця безмежний, але зупинимося на головних: подорожі, відпочинок на природі та життя зі спортом!

– Ще зі школи мене вабив метал, тому, вступивши до педуніверситету, одразу записався на тренування з пауерліфтингу – силового виду спорту, повязаного з підніманням штанги. Часто кажуть, що другий дім – це університет, нічого подібного! Спортзал – ось моя друга домівка! – зізнається Володимир.

Спортсмен – один із тих, хто допоміг з відкриттям тренажерного залу в гуртожитку 4-Б. Залучившись підтримкою заступника з виховної роботи ПГФ Тетяни Дабіжук, хлопець доклав до цієї справи чимало зусиль. Володимир розповів, що під час роботи виникали і певні труднощі. Зокрема, потрібно було обрати та закупити необхідні тренажери, вклавшись при цьому у суму зібраних коштів. Та юнак впевнений: отриманий результат був того вартий!

Спорт Володимир називає стилем свого життя: «Спорт – це для мене все! Години, які витрачаю на нього, додають мені день здоровя! Так, коли я з певних причин змушений пропустити пару, совість мене не мучить. Інша річ – тренування! Один пропуск – це збій у графіку, який вибиває з колії і змушує починати все знову».

Як виявилося, у юнака є й приховані таланти. Він без проблем приготує справжнісінький плов та дивовижні шашлики. Досвід з приготування останньої страви йому передав батько, який впевнений, що приготування шашликів – справа тільки чоловіча. Від батька Володимир перейняв і любов до ремонтування автомобілів. Для нього це не лише хобі, а й можливість духовно відпочити від шаленого ритму життя, забувши про всі можливі проблеми.

Після закінчення 4-го курсу хлопець планує здобути освітньо-кваліфікаційний рівень магістра та мріє стати кандидатом у майстри спорту. На його думку, щоб дійти до поставленої мети, варто тільки не здаватись!

Інна ЖМУРКО,

Юлія МЕЛЬНИК


Категорія: Обличчя | Переглядів: 555 | Додав: Gandziuk | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0