Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2012 » Грудень » 15 » ЗАМІСТЬ ЯКІСНОГО ГУМОРУ – ТРЕТЬОСОРТНІ ЖАРТИ

05:14
ЗАМІСТЬ ЯКІСНОГО ГУМОРУ – ТРЕТЬОСОРТНІ ЖАРТИ


Напередодні Дня студента стала свідком того, як студентський КВК доживав останні хвилини свого життя, висмоктуючи з пальців членів клубу «плоскі», низькопробні жарти. Сталося це під час чергових ігор Клубу веселих та кмітливих між командами студентів і викладачів в актовій залі нашого університету.

Веселощів під час гри не бракувало: примітивні жарти «нижче пояса» про гуртожиток №2, студенток ІФЖ, про не надто розумних хлопців з Інституту фізичного виховання та спорту й бідного охоронця із покрученими руками. Ще більше вразило те, що глядацька когорта з широко відкритими ротами ковтала кожну репризу, в якій не було жодного натяку на здоровий гумор. Та й кмітливості їм дуже бракувало.

Ще на першому курсі дізналася, що в ІФЖ навчається набагато більше дівчата-студенток, аніж у будь-якому іншому інституті нашого «вишу». Напевне, саме цей факт штовхав «старожилів» педуніверситету годувати всіх брудними плітками про те, що гуртожиток №2 – це збір розпусних та «голодних» на хлопців дівчат, що гості гуртожитку – це хлопці з гуртожитку 4-Б; що на радіостудії «ЮНІТОН» практикуються студенти, які й двох слів не можуть зв’язати.

Таке враження, що вже багато років, тексти для КВК-шників пише одна й та ж людина, якій розбила серце дівчина з «філфаку», або набив пику хлопець з ІФВіС; і що на студентському радіо йому колись забули передати привіт у прямому ефірі. Адже, якщо на мить закрити вуха та забути, які помиї заливають у них під час ігор КВК, то стає зрозуміло, що у педагогічному університеті студентки – гарні, освічені дівчата; на ІФВіС навчаються сильні духом та фізично загартовані хлопці, а на радіо «ЮНІТОН» працюють репортери, які ще не є професійними радіожурналістами, а тільки вчаться такими бути.

Чи можливо комусь бракує широти думки та фантазії, щоб змінити свою пластинку та заграти по-новому?

Сподіваюся, що у майбутньому Рада студентського самоврядування нашого університету (ініціатор та ідейний натхненник цього сороміцького дійства) буде уважнішою до текстів, які мають виходити на широкий загал; знайде декілька хвилин, щоб ознайомитися зі сценарієм «королів гумору». Усім «веселим та кмітливим» бажаю натхнення для створення нових жартів, а якщо хисту до того, щоб народжувати якісний гумор, немає, то й не варто братися!

Яна ТАНЮК


Категорія: Різне | Переглядів: 566 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3

0  
1 Глядач КВН   (16.01.2013 00:10) [Материал]
Підтримую висловлену в публікації думку.

0  
2 Катя   (06.02.2013 22:49) [Материал]
100%
"Таке враження, що вже багато років, тексти для КВК-шників пише одна й та ж людина, якій розбила серце дівчина з «філфаку», або набив пику хлопець з ІФВіС"
вдало підмічено)))
Автору респект)))

0  
3 Сергій   (07.02.2013 23:59) [Материал]
У минулі роки КВН в універі був кращий, коли наприклад вчився ще Саша Теренчук і його команда.
Хай теперішні веселуни беруть приклад з Вінницьких перців, де також наші випускники

Ім`я *:
Email *:
Код *:


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0