Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2011 » Вересень » 13
«Бібліотеки – це скарбниці всіх багатств людського духу» (Г. Лейбніц)

30 вереснябібліотеки України відзначають професійне свято. Книгозбірня нашого університету – не виняток. І далеко не кожен навчальний заклад може похвалитися такою величезною кількістю та різноманіттям книг.

– Фонд нашої бібліотеки універсальний і нараховує 529 тис ...
Читати далі...
.

 

Візит міністра

У День Знань відбувся робочий візит Міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника на Вінниччину, під час якого він зустрівся зі студентами та професорсько-викладацьким складом нашого педагогічного університету. Столичний гість поінформував присутніх про  реформаторську діяльність Уряду України, зупинившись на актуальних проблемах оптимізації мережі вищих навчальних закладів. Він підкреслив, що реформуванню та підвищенню якості вищої освіти сприяє інформатизація навчального процесу в діяльності вищих навчальних закладів.

...
Читати далі...
.

 

Вісник профкому

Новий оздоровчий сезон розпочався в санаторії-профілакторії «Педагог». З першого січня 2011 р. тут побували вже 600 студентів. На наступні місяці заплановано ще три заїзди: у жовтні (від 3 до 29 числа), листопаді та грудні. Оздоровитися в санаторії можуть усі, хто в цьому році ще не отримував путівку. Ціна для студентів становить тільки 144 грн. (повна вартість 1447 грн. – ред.). Цього року 19 кращим студентам та 32 студентами-сиротам медично-лікувальні послуги було надано безкоштовно.

...
Читати далі...
.

 

Рахуємо поповнення

Українські школи нинішнього року випустили 196 тис. учнів, ЗНО проходили 130 тис. абітурієнтів. До нашого ВНЗ було подано 3865 заяв, з яких 3800 – випускники шкіл 2011 року. На денну форму навчання зараховано 602 студенти, 311 навчаються на бюджеті. Порівняно з минулим роком ця цифра майже вдвічі менша.

Кожен четвертий першокурсник – юнак, тобто, статистично – це 80% – дівчата, а 20% – студенти чоловічої статі.

...
Читати далі...
.

 

Не будь сором'язливим – зроби так, аби голос твого таланту почула вся «країна»!

Не встигли вщухнути емоції, викликані пісенним телевізійним конкурсом «Голос країни», як було оголошено про не менш цікаве та яскраве шоу, яке вже чекає на студентів нашого університету. Справді, це не жарти і вас не обманює зір, бо якраз у нашій маленькій країні – педагогічному ВНЗ – пройде конкурс «Співучий голос університету».

Чому ж проводимо паралель між цими двома різнорівневими ш ...
Читати далі...
.

 

Спортивний щоденник

На спортмайданчику ВДПУ відбулись урочистості з нагоди Дня фізичної культури і спорту. На святі сили, краси, здоров’я та гармонії  зібралися представники фізкультурної еліти: молоді спортсмени, що завойовували престиж у галузі спорту, високопрофесійні активісти спортивного руху та студенти секційних груп, які мають беззаперечний  досвід та гарні здобутки.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0