Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 08
Книгу про історію Вінниці презентували у педуніверситеті

У Вінницькому педагогічному університеті відбулась презентація книги про історію нашого міста 8 грудня. Видання «Пам’ятки історії та культури Вінницької області. Вінниця» – унікальне, в ньому йдеться про основні пам’ятки археології, історії, архітектури та містобудування міста над Бугом. Книгу написано доступною мовою. Вона стане в нагоді дослідникам старовини, історикам, викладачам, студентам, школярам, туристам, які проїздять до нашого міста, та всім, хто цікавиться історією.

Над книгою «Пам’ятки історії та культури Вінницької області. ...
Читати далі...
.

 

СОЛОВ’ЇНА, БАРВІНКОВА, УКРАЇНСЬКА

Проведення тематичного тижня української писемності та мови ініціювала студентсько-викладацька спільнота факультету філології й журналістики ім. Михайла Стельмаха. Організували різноманітні заходи: флешмоб «Щохвилини з мовою в серці…», студентську міжвузівську науково-практичну конференцію «Науково-дослідне та навчально-дослідне завдання: пропедевтика, досвід, перспективи», круглий стіл «Патріот, мовознавець, учитель… (до 90-річчя від дня народження професора Петра Дудика)» та книжкову виставку-огляд «Українська писемність: від Нестора-літописця до сьогодення».

...
Читати далі...
.

 

ЗНАТИ ДЕРЖАВНУ МОВУ – ПРЕСТИЖНО

І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика відбувся у Вінницькому педуніверситеті 18 листопада. Організували захід викладачі кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови.

Метаутвердження державного статусу рідного слова, піднесення його престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій народу.

Учас ...
Читати далі...
.

 

НЕ «КУБИКАМИ» ЄДИНИМИ...

Як обирали «Містера ФМФТ-2016»

Заповнений зал, приємна музика, яскраві плакати із зображеннями фаворитів. 6 грудня місія обрати «Містера» випала факультету математики, фізики і технологій.

Цьогоріч за звання найкращого вирішили позмагатися 5 претендентів, серед яких студент групи 4-АФ Сергій Клімов, 3-АТО Богдан Остаповець, 2-АМ Володимир Наконечний, а також першокурсн ...
Читати далі...
.

 

У ГОСТЯХ «ЛЬВІВСЬКИЙ ЛЕВ ЖУРНАЛІСТИКИ»

 Остап Дроздов провів майстер-клас студентам-медійникам

Зустріч майбутніх журналістів 1 і 3 курсів із ведучим авторської програми «Прямим текстом» на телеканалі «ZIK» Остапом Дроздовим відбулася у Вінницькому педуніверситеті.

Модератор поділився яскравими спогадами з вісімнадцятирічного досвіду роботи в журналістській професі ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0