П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2017 » Грудень » 06
ЖАЛІСТЬ НІКОЛИ НЕ СТАНЕ КОХАННЯМ

Із дитинства полюбляємо казки з щасливим кінцем, що супроводжуються весіллям, романтичні мелодрами, захопливі книги, котрі закарбовуються в нашій свідомості та спонукають до пошуків принца на білому коні. Свідомо чи на рівні підсвідомості шукаємо своє єдине кохання, про яке мріємо перед сном і бачимо уві сні.

У наш час частенько кохання плутають з іншими почуттями: закоханістю, пристрастю, захопленням чи жалем. Мабуть, тому, що одне з цих відчуттів здатне перерости в інше. У когось відносини будуються на звичці та прив’язаності до партнера, в інших – на пристрасті й закоханості, яка затьмарює розум і на мить змушує повірити, що це коханн ...
Читати далі...
.

 

НІЩО НЕ ВИСИХАЄ ЛЕГШЕ, НІЖ СЛЬОЗИ

Жінки – дуже цікаві особистості, від яких чоловікам частенько доводиться чути: «Я так втомилася», «Мені все набридло». Не кожен буде вислуховувати раптові істерики обраниці, надавати витівкам коханої особливого значення. Коли жіноча чаша терпіння стає переповненою, нічого не залишається, як закритися в кімнаті, набрати купу хустинок і плакати, звинувативши увесь світ у власних проблемах.

На думку хлопця, дівчина може розплакатися без вагомих на те причин. Така поведінка часто обеззброює, заганяє представників сильної статі в глухий кут. Як говориться: &l ...
Читати далі...
.

 

ЗНАЙОМСТВО В ДОРОЗІ

Знайомитися в дорозі – моя вічна стихія, бо почуваюся як риба у воді. Постійні курйози, небезпечні ситуації, жарти, безглузді витівки і, зрештою, цікаві знайомства доводиться переживати кожного тижня.

Одні кажуть: «Ні дня без пригод», а інші називають везучою. Одногрупники завжди чекають нових цікавих історій. «Невже ти спокійно доїхала додому?» – запитуватимуть знову. Але цього «спокійно» ніколи не буває.

Постійно виправдовую сподівання друзів, які давно чекають свіженьких факт ...
Читати далі...
.

 

УСІ ЖІНКИ – ВІДЬМИ

Відьми – вигадка чи реальність? Поринаючи в історію, досить часто зустрічаємо загадковий образ. У жінок з магічною силою вірили не лише в Україні, а й в інших країнах світу. Однак, наше уявлення про чаклунок значно відрізняється від поглядів, наприклад, у Західній Європі.

Українській ворожці приписували надприродну силу, що могла спричинити неврожай, повінь, посуху, «позабирати» в сусідському курятнику всі яйця, «видоїти» корову до смерті, «викрасти» худобу, навіть звабити чужого чоловіка чи наслати хворобу. В інших країнах відьмами вважали тих, хто відрікався від церкв ...
Читати далі...
.

 

ХТО Ж ЗВЕРХУ?

Укотре начальниця змусила виконувати роботу, до якої ні душа не лежить, ні розум не стоїть. Жодні докази моєї некомпетентності в такій справі не допомогли вирішити складну, хоча й буденну ситуацію логічним шляхом.

От і закрадається зрадлива, банальна, стереотипна думка, заїжджена за всю історію людства безліччю осіб чоловічого роду: чи не сталося це тому, що мій бос – жінка? Чи було б по-іншому, якби замість неї був той, хто зрозумів би мене хоча б тому, що слід від порізу під час гоління на його щоці був схожий на мій?

...
Читати далі...
.

 

ЧОЛОВІЧА ЖАДІБНІСТЬ ЧИ НОВОМОДНІ ПРИНЦИПИ?

Однією з найпоширеніших і небезпечних моральних пристрастей людства є жадібність. Хто ж не хоче добре заробляти, аби мати купу грошей, їздити на дороговартісній автівці, жити у великому будинку і без проблем подорожувати за кордон? Для цього починаємо рахувати кожну копійку, контролюючи свої витрати та намагаємося зайвого не купувати.

Останнім часом явище жадібності стало популярним серед сильної половини людства. Найцікавіше, що більшість скнар не здогадується, якими є насправді. Часто обурюються, що їх ледь не надурили на кілька гривень, будуть до останнього торгуватися з таксистом ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0